fbpx

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 24 november 2022


Urban Retreats i Sct. Matthæus Kirke

5 timer med ro, tro og nærvær kl 10-15

Her er en unik mulighed for at koble fra, fordybe dig i stilheden og finde ro.

Hvert retreat indholder refleksion, bevægelse, gående og siddende meditationer, alt omsluttet af stilhed. Hvert retreat står alene og du kan tilmelde dig et eller flere.

Retreatet er for alle, men tilmelding er nødvendig. Find mere info om datoer, tilmelding og indhold på FaceBook eller på Kirkens hjemmeside.

Dagen bliver guidet af sognepræst Birgitte Kragh Engholm og mindfulnesslærer Christin Illeborg

 

BIRGITTE KRAGH ENGHOLM
Birgitte Kragh Engholm er sognepræst, udvikler, forfatter & fremtidsforsker. Hun er desuden en særdeles efterspurgt foredragsholder og debattør især i det folkekirkelige landskab. Hun er uddannet Cand. Theol. fra Århus Universitet i 1999, var i fem år sognepræst i to små landsogne i Vendsyssel og var desuden fra 2005-2012 ansat som kulturattaché på den danske ambassade i Australien. Siden 2012 har Birgitte Kragh Engholm været ansat som sognepræst og udvikler i Vesterbro sogn, hvor hun sad i daværende kirkeminister Manu Sareens tænketank. Se Birgittes hjemmeside

CHRISTIN ILLEBORG
Meditationslærer, mentor og leder af Nordic Dharma i København, med undervisning til private og virksomheder.
Christin underviser mindfulness-baserede programmer og indsigtsmeditation (vipassana). Hun leder meditationsretreats, workshops og studiegrupper. Christin er medgrundlægger af Copenhagen Insight Meditation. Hun er uddannet i Mindfulness-based cognitive therapy hos Mark Williams, Oxford University. Hun har studeret sekulær buddhisme ved Bodhi College og har i 2022 fuldført deres Dharma teacher training som elev af Christina Feldmann UK. Før Christin blev meditationslærer på fuld tid, var hun uddannet og arbejdede som filmklipper DDF. Se Christins hjemmeside.