fbpx

Lidt om mine retreats

Nordic Dharma Retreats er for alle, der gerne vil fordybe sig i meditation, søge indsigt gennem naturen, bruge tid i stilhed, modtage undervisning fra den buddhistiske psykologi, få ro og samtidig komme lidt væk fra hverdagen.

På mine retreats kommer der både deltagere for hvem det er første gang på retreat, deltagere med en lang retreat- og meditationserfaring, mindfulness (mbkt/mbsr) elever, profesionelle mindfulness-lærere og deltagere med buddhistisk funderet praksiserfaring.

Nordic Dharma Silent Retreats foregår i stilhed og indeholder undervisning, meditation og mindful levemåde. Jeg afholder normalt 3-4 retreats om året. Som oftest er disse retreats af 3-7 dages varighed.

Se i menuen efter kommende retreats. Kontakt mig gerne, hvis du er i tvivl om et bestemt retreat passer til dig. Læs også Hvad er et retreat?

 

Udtalelser
 
Det har været en stor gave at deltage på Christin Illenborgs retreat Samadhi – Ro og Glæde i maj 2023. Omgivelserne var overdådigt smukke og en dyb ro indfandt sig straks med Christins simple og smukke vejledning. Man fik lov at dykke dybt og trygt end i sig selv fra start til slut og alle mine bekymringer om hvordan 3 dage i stilhed skulle blive hårdt blev fra første minut af opholdet manet til jorden pga gruppens og Christins venlige og kyndige nærvær. Jeg var meget overrasket over hvor rart det var at være i stilhed med mig selv og havde på intet tidspunkt lyst til at retreatet skulle slutte. Personligt for mig åbnede retreatet op for en nyfundne taknemlighed og glæde over “bare at være til” – det havde jeg ikke turde forvente.
 
 
Dette var mit første retreat nogen sinde, jeg er 46. Bestemt ikke mit sidste. Jeg havde en forestilling om at jeg nu fik tid til bare at trumme rundt i mine egne tanker og bare have fred og ro, men det gjorde jeg heldigvis ikke. Her på efterkant kan jeg godt se at det ville ikke have gavnet noget som helst. Der var faktisk ikke plads/tid til at fordybe mig ind i et unødigt tankespind af alt det der rør sig hjemme. I stedet kunne jeg fordybe mig i, og fokusere på det program Christin havde lavet til retreatet, øvelser og teknikker jeg kan bruge fremadrettet. Jeg kan på det varmeste anbefale alle at tage på retreat med Christin.
 
 
Det var skønt på retreatet at være båret af Christin’s behagelige stemme og hendes rolige nærvær, der hele tiden understregede det ikke-præsterende. Jeg var meget inspireret af hendes meget håndgribelige eksempler og den måde, hun fik gjort stoffet ‘ligetil’. Det var helt klart formidling båret af autencitet fra én, der kender læren og alle udfordringerne og gevinsterne på egen krop.