fbpx

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 22 november 2023 indtil 6 februar 2024. Det optræder næste gang den 24. januar 2024 17:00

  • Kategorier:
  • Kommende datoer:

 

Mindfulness i Skt. Matthæus Kirke

Følg med i Sindsro i Sct Matthæus på Facebook, hvor du kan læse om mindfulnessgudstjenesterne og Urban retreats. Det er også der du kan læse om evt. ændringer.

Det er gratis at deltage om onsdagen og der er ingen tilmelding. Du skal tilmelde dig Urban Retreat via Kirkens hjemmeside.
Kirken er Sct Matthæus Kirke og er beliggende på Matthæusgade 31, 1666 København V

OM

Sognepræst Birgitte Engholm og Mindfulnesslærer Christin Illeborg skaber sammen rammerne om mindfulnessgudstjenesterne i Sct. Matthæus Kirke på Vesterbro i København. Her er alle velkomne.

Hver onsdag kl 17-18 tager vi et tema op. Temaerne er emner der er betydningsfulde, men almindelige og som vi alle støder på i vores liv. Det kan være alt fra at sige JA til livet og til at håndtere skam og svære følelser.

Hver gang vil der være en præsentation af dagens emne, der gennem gudstjensten bliver foldet ud af Birgitte og Christin. Der er guidede mindfulness meditationer, bøn, en tekst fra kirkens bøger, refleksioner, orgelspil, salmesang og stilhed. Herefter byder vi på en kop te, så du kan blive og tale med med den andre deltagere hvis du har lyst.

Vi glæder os til at være sammen med jer, til en lille stund med sindsro i kirkens flotte rum der er pyntet med levende lys.

BIRGITTE KRAGH ENGHOLM
Birgitte Kragh Engholm er sognepræst, udvikler, forfatter & fremtidsforsker. Hun er desuden en særdeles efterspurgt foredragsholder og debattør især i det folkekirkelige landskab. Hun er uddannet Cand. Theol. fra Århus Universitet i 1999, var i fem år sognepræst i to små landsogne i Vendsyssel og var desuden fra 2005-2012 ansat som kulturattaché på den danske ambassade i Australien. Siden 2012 har Birgitte Kragh Engholm været ansat som sognepræst og udvikler i Vesterbro sogn, hvor hun sad i daværende kirkeminister Manu Sareens tænketank. Se Birgittes hjemmeside

CHRISTIN ILLEBORG
Meditationslærer, mentor og leder af Nordic Dharma i København, med undervisning til private og virksomheder.
Christin underviser mindfulness-baserede programmer og indsigtsmeditation (vipassana). Hun leder meditationsretreats, workshops og studiegrupper. Christin er medgrundlægger af Copenhagen Insight Meditation. Hun er uddannet i Mindfulness-based cognitive therapy hos Mark Williams, Oxford University. Hun har studeret sekulær buddhisme ved Bodhi College og har i 2022 fuldført deres Dharma teacher training som elev af Christina Feldmann UK. Før Christin blev meditationslærer på fuld tid, var hun uddannet og arbejdede som filmklipper DDF. Se Christins hjemmeside.