fbpx

Samtale

En samtale hos mig er for alle mennesker.

I mine samtaler vil den buddhistiske psykologi bag mindfulness, samt mindfulness-baseret kognitiv terapi være den metode og praksis der trænes med henblik på at skabe indsigt og forandring.

Er du uddannet mindfulnesslærer kan du bruge mig som personlig mentor og samtalerne som supervision på din undervisning, med det formål at komme dybere ind i forståelsen af Dharmaen og udvikle dig som lærer.

Hvordan adskiller mine samtaler sig fra terapi?

En række terapiformer har fokus på at gå tilbage i tiden og er ofte forbundet med en mere intellektuel og rationel proces med fokus på samtale og analyse. I mine samtaler invitere jeg dig til at starte der hvor du er nu, med det du gerne vil have belyst. Vi samarbejder med det der foregår i kroppen og sindet og finder indsigt gennem en udforskning (enquery). 

Jeg ved at problemer i livet er uundgåelige, men også at de gør det muligt for os at se, hvilke evner vi skal bruge for at overkomme dem. Mindfulness gør det muligt at undersøge de mønstre og blokeringer, der skaber vanskeligheder hos os, og hvad der skal til, for at overkomme disse.

Som mennesker har vi en række grundvilkår der gør, at vi igennem livet vil opleve livskriser, sygdom, tab, alderdom og død. Min erfaring er, at vi i mødet med disse svære perioder ofte bliver motiverede til at foretage livsafgørende forandringer. For mange af mine klienter har det været starten på en frugtbar mindfulnesspraksis.

Formen jeg arbejder med er inkluderende, lyttende, undersøgende og vejledende. Vi arbejder som regel med meditation og opgaver mellem sessionerne.

For mig er mindfulness meget konkret og ofte det led vi mangler, for at kunne ændre på noget. Selvom vi allerede har stor forståelse for vores historie og bevægegrunde.

 

To udtalelser

“Christin har med sin store erfaring og viden, en sjældent evne til at bevæge sig frit i den buddhistiske lære, den buddhistiske psykologi og mindfulnessbaserede programmer. Hun har et terapeutisk blik på ens personlige udfordringer, sådan at man kommer mere i dybden og får en personlig og vedkommende tilgang til mindfulness. I hendes sessioner er der ro og tryghed til at komme tættere på sig selv og gennem samarbejde, at få indsigt i de mønstre der forhindre ens naturlige tilfredshed, selv-tillid, ro og glæde i at komme frem.” –  mindfulness MBSR underviser

“Som topleder skal jeg forholde mig hver dag til en strøm af komplekse situationer som skal behandles hurtigt, på spinkelt grundlag, og hvor der spiller en blanding af fakta, hypoteser, erfaringer, fordomme og menneskelige relationer. Jeg skal arbejde sammen og igennem andre ledere og hjælpe til at vi udvikler hinanden. Det er lange arbejdsdage og det er mentalt krævende. Jeg kan blive slugt af strømmen og falde i reaktion frem for refleksion. En samtale med Christin vækker mig op igen ud af slipstrømmen og styrker mit overblik. Jeg kan varmt anbefale Christin som mentor, kursusleder og guide.” – Topleder

Kontakt mig på mail eller telefon 20638869

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du skal bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Mange tak for din tilmelding. Kærlig hilsen Christin