fbpx

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 06 september 2022


8-ugers mindfulnesskursus – September 2022

 

Næste kursus starter
8 tirsdage kl 16-18.30
Datoer: 
Retreatdag: 
Pris: Kr. 4800,- inc arbejdsbog og lydfiler
Sted: Manuvision Huset Bernhard Bangs Allé 25, 2 sal, 2000 Frederiksberg 
Undervisere: Lisbeth Stampe Frølich og Christin Illeborg.

 

GRATIS INTRODUKTION d. X

TILMELDING TIL MBSR KURSUS

 

OM VORES MBSR MINDFULNESS-KURSUS

Vi er 2 undervisere der har undervist sammen siden 2014.

På vores mindfulness-kursus er der plads til at være sig selv. Vi lægger vægt på at skabe plads til undren og til at finde sin egen vej i sit eget tempo. Kurset giver også et støttende fællesskab, hvor vi kan lære om, og udvikle, en personlig meditationspraksis. De ugentlige samlinger bliver hurtigt en stor inspiration for den enkelte og en fast støtte når vi begynder at løfte blikket fra de vaner og rutiner, vi bevæger os rundt i, – til i stedet at se de andre muligheder, der ligger foran os.

Vores undervisning er præget af erfaringsmæssig dybde og viden, men også af glæde ved at dele kendskaben til en anden måde at leve de liv, vi nu har. Vi har et stort overblik over MBSR undervisningsmaterialet og over den proces vi går igennem de 8 uger vi er sammen. Vi deler rundhåndet ud af vores viden både fra den videnskabelige og evidensbaserede forskning, og fra vores indsigt i den buddhistiske psykologi, der ligger til grund for MBSR programmet.

Lisbeth Stampe Frølich: 22 år som klinisk psykolog med personlig og faglig erfaring med, hvad der styrker, heler og glæder os, og hvad der fremmer ro og accept og en større lethed i livet. Egen meditationspraksis gennem de sidste ca. 15 år Uddannet i MBSR på højeste (certificerings-)niveau. Månedlig supervision af medgrundlægger fra UMASS, halvårlige retreats ind og udland.

Christin Illeborg: leder meditationsretreats i Dk/udland, underviser workshops, studiegrupper. Vejleder enkeltpersoner, grupper og virksomheder. En af grundlæggerne af Copenhagen Insight Meditation. Uddannet inden for mindfulness-baseret kognitiv terapi MBCT. Fuldført Dharma teacher training hos Bodhi College. Elev af Christina Feldmann UK og en del af et større europæisk dharmalærer fællesskab. Startede meditationspraksis i 2000.

FOR HVEM

Mindfulness kurset er åbent for alle der ønsker at skabe vej for ro, glæde og frihed. Kursusforløbet er også velegnet for dem der vil sænke sit stressniveau, har et følelsesmæssigt problem eller har et potentiale der endnu ikke er kommet frem. Kurset er adgangsgivende til MBSR uddannelsen ved Århus Universitet og der udstedes et diplom. Læs mere om kurset i folderen herunder.

PRAKTISK 

Efter tilmelding via mail og inden kursusstart vil du få en mail med praktiske informationer. Kurset indeholder en række guidede meditationer, som du får adgang til via dropbox. Du får også udleveret en arbejdsbog på første mødegang.

Læs om afmelding af kurser

Læs brochuren herunder for mere information, men vær opmærksom på at datoerne ikke er de rigtige. De rigtige datoer kan du finder øverst på siden her.

arbejdsbog MBSR Nordic Dharma Alle får udleveret en arbejdsbog til MBSR kurset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du skal bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Mange tak for din tilmelding. Kærlig hilsen Christin