fbpx

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 22 juni 2020


Nye grupper i 2020; Vidergående mindfulnessundervisning og undervisning i Buddhas lære fra en sekulær forståelse. Ledertræning og individuel mentoring.

Der er kun to nye studiegrupper der starter op her i foråret. Begge er selvskabte grupper der har henvendt sig til mig for vidergående mindfulnessundervisning og undervisning i Buddhas lære. Måske ønsker du også at samle en gruppe, der gerne vil undervises og meditere sammen? Du er velkommen til at kontakte mig for at fortælle hvad du ønsker dig og høre nærmere om hvad jeg kan tilbyde. ( Jeg har plads i mit skema igen til efteråret 2021)

Mind Training Circle
Den ene er en mentorgruppe “Mind Training Circle” for topchefer og ledere. Gruppen studerer Buddhas 8 foldige vej og de 4 mentale powers for succes, Iddhipādā. ⁣I denne gruppe bliver der både studeret, reflekteret, praktiseres og udvekslet erfaringer.

Insight- og Studiegruppe
Den anden gruppe er en studie- og meditationsgruppe for mindfulness- og compassionlærere, som ønsker at dykke ned i dybderne til Buddhas undervisninger. Gruppen vil få et større kendskab til Buddhas undervisninger, særligt de undervisninger som de mindfulness- og compassionbaserede kurser står på skuldrene af.
Vi lægger ud med at få overblik over de vigtigste undervisninger; de 4 hjørnestene for mindfulness (Satipaṭṭhāna Sutta), de 4 ædle indsigter (Dhammacakka Sutta) og naturligvis også loving-kindness (Karaniya Metta Sutta). Gruppen er også en mulighed for at meditere og snakke sammen med sine kolleger.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du skal huske at bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Se evt. i reklamer / spam.