fbpx

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 22 juni 2020


Videregående mindfulnesstræning og undervisning i Buddhas lære fra en sekulær forståelse. Ledertræning og individuel mentoring, baseret på buddhistisk psykologi.

Der er lige nu to slags studiegrupper der venter på at starte op til efteråret. En Mind Training Circle og en Insight- og studiegruppe. Begge er selvskabte grupper der selv samler sig i dit netværk. Når I er minimum 4 personer, kan I henvende jer til til mig og så finder vi tid og sted der passer jeres gruppe. Vil I have flere med ombord, slår jeg gruppen op hos mig.

Du er velkommen til at kontakte mig med dit ønske og høre nærmere om hvordan din gruppe kan komme igang.

Mind Training Circle
Den ene er en mentorgruppe “Mind Training Circle” for topchefer og ledere. Gruppen studerer Buddhas 8 foldige vej og de 4 mentale powers for succes, Iddhipādā. ⁣I denne gruppe bliver der kun læst lidt, men reflekteret meget. Indsigterne bliver omsat med stor vedholdende omhyggelighed og der bliver delt erfaringer som leder/chef.

Insight- og Studiegruppe
Den anden gruppe er en studie- og meditationsgruppe for mindfulness- og compassionlærere, som har ønsket at forstå dybderne i Buddhas undervisninger og den buddhistiske psykologi. Gruppen vil få et større overblik over Buddhas undervisninger, og særligt fordybe sig i de undervisninger som mindfulness- og compassionbaserede kurser står på skuldrene af.
Vi lægger ud med de vigtigste undervisninger; Fundamentet til mindfulness (Satipaṭṭhāna Sutta), de 4 nobelgørende opgaver (Dhammacakkappavattana Sutta) og naturligvis også loving-kindness (Karaniya Metta Sutta). Gruppen er også en mulighed for at meditere og udveksle erfaringer med kolleger.