fbpx

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 20 februar 2024 indtil 25 juni 2024. Det optræder næste gang den 5. marts 2024 18:30

  • Kategorier:
  • Kommende datoer:

Meditationsgruppe

Mindfulnessmeditation hos Christin

Dato: Tirsdage d. 20/2, 5/3, 19/3, 2/4, 16/4, 30/4, 7/5, 28/5, 11/6, 25/6
Tid: Kl. 18.30-20.00
Pris: Reduceret pris 1000,- Basis pris 1200,- Bidrager pris 1400,-
Sted: Hos Nordic Dharma, Åkandevej 1 Vester Såby, 4330 Hvalsø
Underviser: Christin Illeborg

 

TILMELDING 

Silent retreats

OM MEDITATIONSGRUPPEN

Denne meditationsgruppe er for alle, der har lyst til at meditere sammen med andre og udvikle sin praksis. Gruppen er for dig, der gerne vil være en del af et fællesskab og blive inspireret af hinanden.

Det er ikke nødvendigt at have erfaring med mindfulnessmeditation for at være med, det vil du få undervejs. Har du allerede erfaring med mindfulness, eller en anden form for meditation, vil du her finde fordybelse gennem forskellige centrale studiepunkter fra den buddhistiske psykologi.

INDHOLD

Vi mødes ca. hver anden tirsdag kl 18-19.30. (Se venligst mødedatoerne, da der er en afvigelse i maj.)

Programmet ser sådan ud:
Velkommen
Meditation (30-45 minutter)
Refleksioner over meditationen
Te
Studiepunkt
Dialog og spørgsmål

Er du i tvivl om gruppen er noget for dig, så skriv til Christin.

PRAKTISK

Hos Nordic Dharma er der te og kiks, stole og nogle meditationspuder. Medbring evt. din egen meditationspude og et tæppe til at have om dig.

Ankommer du i bil, kan du parkere på de tværgående villaveje. Ankommer du med tog og bus, går bus 219 fra Hvalsø Station til stoppested kun 3 min fra Nordic Dharma.

BETINGELSER VED TILMELDING

Indbetaling af kursusbeløbet betragtes som en bindende tilmelding og kan som udgangspunkt ikke tilbagebetales. Gruppen startes op ved 8 tilmeldinger, der er plads til højst 12 deltagere. Bliver gruppen ikke fyldt op, udskydes startdato og du vil du få refunderet i forhold til de antal mødegange der vil være. Bliver gruppen ikke til noget, vil du få det fulde kursusbeløb tilbage.

OM CHRISTIN

Christin Illeborg Jeg er insigtsmeditations-, mindfulness- og yogalærer. Jeg startede med at meditere i 2000 og har nu fuldført Bodhi College’s Dharma Teacher training hos Christina Feldman. Jeg underviser i buddhistisk psykologi og Buddhas Dharma, samt mindfulness-baserede programmer (MBCT / MBSR). Jeg leder meditationsretreats i Danmark/udlandet. Jeg underviser og vejleder både enkeltpersoner, grupper og virksomheder. Jeg er med-grundlægger af Copenhagen Insight Meditation (2019). Før jeg blev underviser på fuld tid, har jeg uddannet mig og arbejdet som filmklipper DDF.