fbpx

Dana til Christin Illeborg

DKK25.00DKK1,000.00

Tak for den generøse støtte – det betyder mere end du kan forestille dig. Din håndsrækning hjælper mig med at holde min arbejdsglæde gående og fortsat tilbyde noget til alle.
Læs mere om Dana herunder

Ryd
Varenummer (SKU): 201 Kategori:

Dana betyder generøsitet - gavmildhed. Vores generøsitet opstår naturligt når vi sætter pris på noget, som vi får lyst til at give videre. Når noget vi har haft glæde af, har rørt os, betydet noget for os, får vi ofte lyst til at andre også skal have glæde af det. Det er en stor glæde for os selv at give for at glæde andre.

Når vi modtager noget og giver det videre til andre, er vi også med til at holde noget i live. I den buddhistiske tradition giver vi dana til vores lærere for den undervisning vi modtager. Traditionen for at give dana er derfor også en anerkendelse af vores forbundenhed og afhængighed af hinanden.

Du kan give Dana som en del af din praksis.

Dana er en praksis, som mindsker selvoptagethed og som inkluderer andres trivsel i vores handlinger. Det er vigtigt at vi alle har mulighed for at blive inspireret og støttet på vejen med meditation, uanset vores situation. I danatræning øver vi os i ikke at holde os selv og vores liv tilbage, men i stedet at give noget af os.

Hvis du nyder mine frie ressourser, kan du overveje at støtte min kærlighed til arbejdet med dana.

Du kan støtte mit arbejde ved at dele de frie ressourser med andre. (Del link til siden) Du kan også give, ved at give din begejstring for din praksis videre. Donerer du penge, er der ingen rigtig sum at give. Beløbet afhænger af din mulighed, evne og vilje til at give. Vi kan opdyrke generøsitet og at give med glæde, uanset beløb.

Af hjertet TAK!

Yderligere information

Dana beløb

25, 50, 100, 150, 200, 250, 500, 1000

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dana til Christin Illeborg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg mit arbejde

Du skal huske at bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Se evt. i reklamer / spam.