Dana – donation

 

Du kan give dana (donation) som en del af din praksis.

I danatræning øver vi os i ikke at holde os selv og vores liv tilbage, men i stedet at give noget af os. Dana handler derfor ikke kun om penge. Vi kan give vores tid, vores lytten, vi kan dele vores erfaringer og indsigter til opmuntring for hinanden.

Dana er en praksis, som mindsker selvoptagethed og som inkluderer andres trivsel i vores handlinger. Det er vigtigt at vi alle har mulighed for at blive inspireret og støttet på vejen med meditation, uanset vores situation. Traditionen for at give dana er derfor også en anerkendelse af vores forbundenhed og afhængighed af hinanden.

Hvis du nyder mine frie ressourser af guidede meditationer og skrevet inspiration, kan du overveje at støtte min kærlighed til arbejdet med en donation. Hver måned bruger jeg mange timer og ressourcer på det, og hver lille smule støtte hjælper enormt.

Hvis du allerede har doneret i år – tak, tak, tak for den generøse støtte – det betyder mere end du kan forestille dig. Venlighed som din har hjulpet mig med at holde min arbejdsglæde gående og fortsat tilbyde noget gratis til alle.

Du kan give dana på flere måder, ved at dele din erfaringer med andre. Du kan dele på vores facebookside, dele fra den, give et like-klik eller en anbefaling og være med til at række længere ud, så mange flere får glæde af det jeg giver ud.

Donerer du penge, er der ingen rigtig sum at give. Beløbet afhænger af din mulighed, evne og vilje til at give. Vi kan opdyrke gavmildhed og at give med glæde, uanset beløb.

Du kan give dana via MobilPay: 20 63 88 69

Mange mange tak!