Dana – donation

 

Du kan give dana (donation) som en del af din praksis.

I danatræning øver vi os i ikke at holde os selv og vores liv tilbage, men i stedet at give noget af os. Dana er et udtryk for generøsitet og glæden ved at give og dele. Dana handler derfor ikke kun om penge. Vi kan give vores tid, vores lytten, vi kan dele vores erfaringer og indsigter til opmuntring for hinanden.

Dana er en praksis, som mindsker selvoptagethed og som inkluderer andres trivsel i vores handlinger. Det er vigtigt at vi alle har mulighed for at blive inspireret og støttet på vejen med meditation, uanset vores situation. Traditionen for at give dana er derfor også en anerkendelse af vores forbundenhed og afhængighed af hinanden.

Hvis du nyder Nordic Dharma’s frie ressourser, kan du overveje at støtte min kærlighed til arbejdet med en donation. 

Hvis du allerede har doneret – tak, tak, tak for den generøse støtte – det betyder mere end du kan forestille dig. Din håndsrækning hjælper mig med at holde min arbejdsglæde gående og fortsat tilbyde noget gratis til alle.

Donerer du penge, er der ingen rigtig sum at give. Beløbet afhænger af din mulighed, evne og vilje til at give. Vi kan opdyrke gavmildhed og at give med glæde, uanset beløb.

Du kan give dana via MobilPay: 16190 “DANA”

Mange mange tak!