fbpx

Referencer

Nogen gange kan det være en hjælp at se hvilke områder jeg tidligere har arbejdet indenfor. Måske spejle sig i en problemstilling. Her kan du læse lidt af hvert fra privatpersoner og firmaer:

Mindfulness Terapi & Yoga har tidligere løst opgaver hos: Den Danske Filmskoles Efteruddannelse, Den Danske Filmskole, Dansk Journalistforbund, HP Software, Halbye og Kaag, Det Fortællende Teater, Medieskolerne Viborg, Norsk Filminstitutt, PFA, Krogerup Højskole, Thrane og Thrane, Novo Nordisk, TV2 Networks, TV2Østjylland, Københavns Brandvæsen, Foreningen Kræft i Underlivet, Slagelse Produktionsskole, Rosinante & Co,


Mogens Rukov, Manuskriptforfatter
“Christin har været min coach I adskillige måneder. Hun er behagelig, klog, igangsættende, på alle måder en nydelse at sidde med. Hun forstår at ramme det centrale i ethvert dilemma og opløse det. Hun er en slags indgang til enhver af ens sjæls skandaler, både privat og arbejdsmæssigt.”

PR og pressekoordinator, Anonym
“Du har været i mine tanker 1000 gange i den forløbne weekend. Det var nemlig en kæmpe gave. Du satte mig på sporet af mig selv på en fantastisk måde. Dine ord + meditationen har blandet sig til en helt særlig ro, der har stået sin prøve i dag, hvor jeg ryster af stress. Det fungerer!! Det næste bliver, at lægge mere realistiske – ikke selvdestruktive – mål for, hvad jeg kan nå i løbet af min dag. Det vil jeg gerne komme tilbage til dig omkring.”

Pernille Hoppe, Produktionsleder
“Det gik meget hurtigt op for mig, at jeg havde en del ”potentialer” jeg ikke selv var bevidst om, men som det siden har været guld værd at kende og bruge! Jeg fik hurtigt et mere skarpt syn på mange ting – et fokus jeg kan bruge hver dag.”

Grafiker, anonym
“Tusind tak for en mildest talt “mindblowing” oplevelse. Jeg kom med en uforståenhed over, hvorfor jeg ikke kunne finde ud af at vælge for min krop hvad der gjorde den glad. Med stor medfølelse, indsigt og klarhed, fik du bragt mig et sted hen, hvor jeg opdagede, at jeg faktisk ikke anså min krop for at være særlig vigtig, men snarere så den som et nødvendigt vedhæng på den jeg egentlig er; min sjæl, mit væsen, mine tanker. Jeg er meget taknemmelig for, at du hjalp mig hen til den dør, og for at du stod ved siden af mig da jeg åbnede den. Endnu engang tusind tak. Jeg er klar til at være. Nu med krop!”


WORKSHOPS: 
“Christin og Eva er utrolig dygtige undervisere og skønne mennesker. De delte gavmildt deres kæmpestore viden og erfaringer, og jeg havde så mange gode redskaber og inspiration til egen praksis med mig hjem.”

“Fordi I er så dejligt hvilende I jer selv og ”passer” så godt sammen på jeres naturlige måde, opnås en tryghed hos mig der kun naturligt kommer når lærerne selv hviler i nuet og er tilstedeværende.”

“Christin og Eva er meget kompetente undervisere, som supplerer hinanden godt,  begge meget professionelle og gode til at skabe helt trygge rammer.  De var meget velforberedte og det er tillidvækkende i sig selv – deres inspiration og lyst til at lære fra sig, var meget opmuntrende.”

“- Den gode vilje – Jeg har fået mod på at gå ind i mig selv – Jeg vil prøve at meditere i min hverdag – Små ting kan ændre meget – At jeg godt kan gi slip”

“I udstråler begge virkelig stor autencitet som, sammen med jeres store viden om yoga og meditation, gjorde det let for mig at føle mig tryg. Og så er I bare kære mennesker – gennem jeres natur skabte I en varm og empatisk stemning”
“Fantastisk oplevelse og fantastiske undervisere. Rigtig god måde at komme i dybden med yoga og meditation. Havde en dejlig indre ro, da jeg kom hjem.”

“Jeg er bare fyldt med dejlig energi, venlighed og kærlighed – at jeg gerne vil fortsætte, Tusinde tak for så dejlig en weekend!”

“Meget inspirerende – givende – afslappende. Starten af en rejse, som jeg glæder mig til at tage videre på”

“Jeg synes at jeg har fået nogle konkret værktøjer til at praktisere mindfulness i hverdagen. Glæder mig til at komme i gang! Det var ikke så hippie-agtigt som jeg forventede. Jeg er positivt overrasket”

“Super nærværende og berigende weekend. Jeg går herfra med fornyet energi til at fortsætte min praksis. Den har langtids effekt! Atmosfæren har været vældig, tillidsfuld og tryg at være i.”

“Dejlig og lærerig weekend – skønt at komme ned i kroppen og mærke det hele. Yogaen var en øjenåbner. Jeg nød at fordybe mig. Du forstår i helt særlig grad at skabe rum til alle – tak.”

” Jeg har fået incitamentet til at komme i gang med at meditere. Jeg fik en god oplevelse af meditationens virkning. Har fornemmelsen af større frihed og ro efter i aften og føler jeg har fået et værktøj til at genskabe fornemmelsen. Positivt overrasket over hvor hyggeligt og rart det føles at være sammen i en gruppe om det”


Firmaer: Workshops og teamcoachings

Jens Lindenberg, Country Manager, HP Software. Teamcoaching-dagen har jeg oplevet som en kick-starter:  Der er ganske enkelt en anden stemning i gruppen, et andet engagement, en anderledes respekt for hinanden. Iben og Christin har været dygtige katalysatorer for en udviklingsproces, som nu kører videre. Et meget positivt resultat, som vi planlægger at følge op på med flere sessioner, individuelle eller fælles.

Maiken Weksø, Programchef, TV2 Networks. Jeg fik mange vigtige ting med – et sprog og en mulighed for at tale om det svære ved feedback. – større fællesskab og mange ideer og inputs fra medarbejderne til videre arbejde. Et rigtig godt selskab at udvikle sig i!

Carsten Jensen, Ingenør og Teamleader, Thrane & Thrane. I besidder sammen en evne til at få mig (og mine kolleger) til at frembringe mere end nogle af os nok havde forestillet os. Jeg personligt, fornemmer en stor indsigt i hvordan man får mennesker til at deltage aktivt i processen.

Anders Holst, PR/Marketing, XSKY. Christin og Karina styrer umærkeligt dagens gang. Alle kom til orde, alle følte sig set og lyttet til og sammen fandt vi næste skridt i processen frem mod vores fælles mål, – som i øvrigt også faldt på plads og blev tydeligt undervejs.

Birthe Sonne Kristensen, FreelanceJournalist. Det vigtigste for mig var at høre at andre har det ligesom mig med feedback. Og at der er redskaber der virker. Det vigtigste var at vende offer/dørmåtte situationen og se med nye øjne på mig selv og den rolle, jeg vælger at tage på mig. Det har været en øjenåbner, og rusket op i nogle mosgroede vanemønstre.

Læs alle referencer