fbpx

Hvordan kan meditation, mindfulness og buddhistisk psykologi give adgang til ro, harmoni og glæde i livet?

Mindfulness er en indsigtspraksis, hvor vi lærer at kigge ind i sindets natur og forstå sammenhænge, som eksempel tankernes indflydelse på følelserne og følesernes betydning for vores handlinger. Med den indsigt og forståelse kan vi bedre se, hvad vi skal lære at acceptere og leve med.

Kurser og retreats

På mine retreats kommer der både deltagere for hvem det er første gang på retreat, deltagere med en lang retreat- og meditationserfaring, mindfulness (mbkt/mbsr) elever, profesionelle mindfulness-lærere og deltagere med buddhistisk funderet praksiserfaring.

Meditation og undervisning

Mindfulness er en evne vi alle har. Den kan trænes og forstærkes gennem meditation og yoga, så vi kan bruge evnen mere bevidst i vores hverdag. Man kan sige at mindfulness er en måde at tage et stort favntag med livet på, – et favntag der er præget af accept, venlighed og medfølelse, til glæde for os selv og andre.

Silent retreats

Samtale og vejledning

Problemer i livet er uundgåelige, men det er også muligt for os at se, hvilke evner vi skal optræne for at overkomme dem. Mindfulness gør det muligt både at undersøge de mønstre og blokeringer, der skaber vanskeligheder hos os, men også hvad der skal til, for at overkomme vores vanskeligheder.

Insight Timer meditation

Følg mig på Insight Timer og få adgang til mine guidede meditationer

Det er gratis at oprette sig og bruge App’en Insight Timer. Jeg underviser bla. i de 4 fundamenter for Mindfulness ud fra Satipatthana Sutta’en.

Meditationer og talks af Christin Illeborg

Her på siden finder du forskellige meditationer og talks. De er alle optagelser fra retreats, meditationsgrupper eller workshop.

Har du selv lyst til at arrangere et retreat, et kursus eller  foredrag med mig?

Kontakt mig på mail eller mobil 20638869

Nyhedsbrev fra Nordic Dharma

Jeg sender nyhedsbreve ud, når der sker noget nyt hos mig. Det kan være nye kurser eller nye gratis meditationer på min side eller på Youtube. Du kan altid afmelde igen.