fbpx

Dana-baserede ressourcer

Hvis du kan lide hvad jeg deler med dig her, kan du støtte min kærlighed til arbejdet med en donation. Din håndsrækning betyder mere end du kan forestille dig. Den hjælper mig med at holde min arbejdsglæde gående og fortsat tilbyde noget til alle.

Meditationer af Christin

Kroppens Åndedrag

Velkommen til en dejlig session med dyb, nærende yoga og liggende, afspændende meditation.

Kroppens Åndedrag består af:

  • Yogasekvens på 60 min
  • Liggende meditation på 20 min

Du kan lytte til meditationen som forberedelse til yogaen, eller som afspænding efter yogaen.

Hav et tæppe hos dig og evt. en pude til støtte under nakken til meditationen.

God fornøjelse.

Kroppens Åndedrag - Yoga

med 60 min | En rolig dyb og sensitiv yoga med opmærksom på at skabe plads, åbne og mobiliser leddene. Særligt rygsøjlen bliver afspændt og smidiggjort og bagoverbøjningerne åbner for en dybere sensitivitet for vores indre liv. Yogaen foregår liggende på ryggen, liggende på maven og siddende.

Kroppens Åndedrag - Liggende Meditation

med 20 min | En skøn invitation til at lade hele kroppen ånde og blive vitaliseret. Det er en afslappende meditation der giver plads til en venlig og rummelig kropsbevidsthed.

Dana-baserede ressourcer

Hvis du kan lide hvad jeg deler med dig her, kan du støtte min kærlighed til arbejdet med en donation. Din håndsrækning betyder mere end du kan forestille dig. Den hjælper mig med at holde min arbejdsglæde gående og fortsat tilbyde noget til alle.

Alle dele af denne publikation må deles, gengives, distribueres og overføres uden forudgående skriftlig aftale med Nordic Dharma. Dog skal der henvises til kilden ved at tilføje link og navn:

Christin Illeborg
Nordic Dharma

Copyright © 2022 www.Nordic-Dharma.dk