Om Jacob Sander Bojsen underviser hos Nordic Dharma

Jeg er 43 år og bor med min familie på Vesterbro.

Jeg er uddannet cand. mag. og har efterfølgende uddannet mig inden for vejledning, ledelse og coaching.

I foråret 2019 er jeg  uddannet som underviser i Mindfulness baseret stress reduktion (MBSR) på Dansk Center for Mindfulness ved Århus Universitet.

Jeg har arbejdet som studievejleder for universitetsstuderende i 16 år og hjælper på mit arbejde dagligt stressede studerende.

Mange unge studerende møder høje forventninger i deres hverdag. Ofte har de en følelse af ikke at være gode nok, fordi de er pressede af at skulle præstere højt og være perfekte hele tiden. Mange oplever at blive triste, bekymrede om de kan klare deres studie og kan ske helt at miste motivationen. Mange unge ved ikke hvordan de skal slappe af og holde pauser.

Jeg holder hvert semester MBSR-kurser for studerende på universitetet.

Jacob leder en meditationsgruppe hver onsdag, hvor alle er velkomne.

Du kan kontakte Jacob på mail jacobsanderbojsen@gmail.com eller sms 31213585