fbpx

Velkommen

Hvis du kan lide hvad jeg deler her, kan du støtte min kærlighed til arbejdet med en donation. Din håndsrækning hjælper mig med at holde min arbejdsglæde gående og fortsat tilbyde noget til alle.

Meditationer af Christin

Meditationer og talks af Christin Illeborg

 Her på siden finder du forskellige meditationer og talks. De er alle optagelser fra retreats, meditationsgrupper eller workshop.

Tak for hvert et bidrag!

Rigtig god fornøjelse.

/ Christin Illeborg

Morgenmeditation, januar-juni 2021

Meditationer og refleksioner fra “Morgenmeditation med Christin” januar-juni 2021

Hver optagelse indeholder en guidet meditation hvorefter jeg deler lidt refleksioner fra den buddhistiske psykologi. Emnerne er alle vedkommende som støtte i en tid med stor uvished og omskiftelighed. 

 

Hvorfor meditere?

Hvis du er et helt almindeligt menneske, vil du allerede nu have haft mange op- og nedture i livets evige karrusel. Livets uforudsigelighed og evige forandring påvirker os. Derfor forsøger vi helt automatisk at undgå eller afvise det, der er ubehageligt, og at gribe ud efter eller holde fast på det, vi synes er rart. Det skaber desværre en hel del besvær for os og en grundlæggende fornemmelse af at være fanget i en ufrivillig reaktionscyklus.

Læs mere …..

Tak

Hvis du kan lide hvad jeg har skrevet og udviklet her, kan du støtte min kærlighed til arbejdet med en donation. Din håndsrækning hjælper mig med at holde min arbejdsglæde gående og fortsat tilbyde noget til alle.

Alle dele af denne publikation må deles, gengives, distribueres og overføres uden forudgående skriftlig aftale med Nordic Dharma. Dog skal der henvises til kilden ved at tilføje link og navn:

Christin Illeborg
Nordic Dharma

Copyright © 2021 www.Nordic-Dharma.dk

Følg mit arbejde

Du skal huske at bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Se evt. i reklamer / spam.