fbpx

Begivenhedsdetaljer


En Sangha Aften i samtale med Calle Hunefalk og Christin Illeborg

Mandag d. 26. April kl 19-21
Entré: Giv hvad du kan, fra 50 kr. – 200 kr.
Sted: Zoom

Tilmelding: Sangha Aften d. 26, hvorefter du modtager et zoomlink og info

I er alle velkomne til denne Sangha Aften hos Copenhagen Insight Meditation, hvor jeg giver lidt refleksion omkring følelser i vores praksis sammen med Calle.

Her er en beskrivelse:
Christin og Calle vil snakke om følelser. Mest de svære, om hvordan vi “er” med vores følelser i vores praksis, eller hvad vi stiller op med dem.
Hvad består følelser overhovedet af? Kan man holde en følelse uden at blive slået omkuld? Hvordan kan man træne med følelser? Ja hvad er pointen?
Calle og Christin vil lade sig inspirere af hinanden, de vil diskutere, uddybe og komme med eksempler fra egen praksis gennem mange år.
Der bliver også tid til at du kan dele dine tanker, erfaringer og spørge.

Aftenen vil forløbe nogenlunde sådan:
Velkommen / intro
Kort meditation
Undersøgende dialog –
Spørgsmål og svar

Calle Hunefalk (46, far til to) startede i 2010 og har fortsat siden da i Theravada traditionen, med fokus den praktiske læring i tidlig Buddhisme. Calle studerer direkte under buddhistiske munke og arbejder som frivillig ved Amaravati klostret i England. Han deltager i årlige retræte og har erfaring med MBSR og yoga. Han er indehaver af Livsindsigt, der hjælper mennesker til stressfrihed og sindsro gennem praktisk brug af buddhistiske læringer. https://callehunefalk.dk/

Christin Illeborg (53, mor til en) startede i 2000 i en Japansk buddhistisk tradition og har fortsat i Theravada og senere i den mere sekulære Insight tradition. Undervejs uddannede hun sig indenfor evidensbaseret Mindfulness MBCR og som yogalærer. I dag er hun under Dharmalærer uddannelse hos Bodhi College. Hun er indehaver af Nordic Dharma og grundlægger af Copenhagen Insight Meditation. https://christinilleborg.dk/

Tilmelding: Mail til info@copenhageninsight.org hvorefter du vil modtage et zoomlink
Pris: Kr. 50, 100, 150, 200, (50% af indtægterne går til driften af CIM, resten går til lærerne) Betal venligst det højst mulige beløb ud fra din formåen. På den måde bliver det muligt for alle at deltage.
Du kan betale når du tilmelder dig. Brug venligst MobilePay nr: 201438. Skriv [Dharma aften] i kommentarfeltet.

Læs evt. om Dana-princippet her: https://www.copenhageninsight.org/generosity/?lang=da

Følg mit arbejde

Du skal huske at bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Se evt. i reklamer / spam.