fbpx

Begivenhedsdetaljer


Mindfulness omkring Nīvaraṇāni – de 5 Forhindringer

Praksisdag i stilhed

D. 26 November kl 10-16
Pris: Tilmeldingsgebyr kr. 250 + Danā
Sted: Frb. Have Yoga. Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frb.
Underviser: Christin Illeborg

 

TILMELDING PRAKSIS RETREATDAG 26 NOVEMBER

En stille retreatdag hvor vil vil udforske mindfulness af Nīvaraṇāni – de 5 Forhindringer (grådighed, aversion, rastløshed, træthed og tvivl) som er en del af det fjerde grundlag for praktisering af mindfulness, nemlig sindsprocesser.
Vi vil kigge på hvordan vi oplever dem og blive mere bevidst om vores ofte automatiske reaktioner på dem.

Nīvaraṇāni – de 5 Forhindringer er de sindstilstande og livsmønstre vi møder i vores meditationer, som vi kan lærer at forholde os til og samarbejde med, så de giver os styrke og indsigt i stedet for at være irriterende forhindringer for meditation, stabilitet, glæde og ro.

Dagen vil have fokus på praksis, men der gives instruktioner og inspiration til at arbejde videre med det i din egen praksis efterfølgende. Meditationerne optages og deles med deltagerne efter dagen. Dagen holdes i stilhed, så der er mulighed for at praktisere hele dagen, og i pauserne. Dagen sluttes af med fælles diskussion af Vedāna og oplevelserne med dem fra dagen.

FOR HVEM

Alle er velkomne til at deltage. 

HVORDAN

Dagen vil blive introduceret af Christin. Der vil være korte oplæg til at støtte op om vores meditationspraksis. Meditationerne guides, men der vil være perioder med stilhed. De gående meditationer vil foregå i Haveselskabets smukke have lige uden for.

Medbring madpakke. Løst, behageligt og varmt tøj – overtøj efter vejrudsigten.

Der er tæpper, underlag, meditationspuder og stole i rummet. Du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Der er te, kiks og frugt.

BETINGELSER VED TILMELDING

Indbetaling af tilmeldingsbeløbet betragtes som en bindende tilmelding og kan som udgangspunkt ikke tilbagebetales. Beløbet dækker lokale leje og transport for Christin. På dagen kan du give danā for Christins undervisning og organisering af dagen. Læs mere om danā her. Kontakt Christin ved spørgsmål.

UNDERVISER

Christin Illeborg: Meditationslærer, mentor og leder af Nordic Dharma i København, med undervisning til private og virksomheder.
Christin underviser mindfulness-baserede programmer og indsigtsmeditation (vipassana). Hun leder meditationsretreats, workshops og studiegrupper. Christin er medgrundlægger af Copenhagen Insight Meditation. Hun er uddannet i Mindfulness-based cognitive therapy hos Mark Williams, Oxford University. Hun har studeret sekulær buddhisme ved Bodhi College og har i 2022 fuldført deres Dharma teacher training som elev af Christina Feldmann UK. Før Christin blev meditationslærer på fuld tid, var hun uddannet og arbejdede som filmklipper DDF. Se Christins hjemmeside.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du skal bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Mange tak for din tilmelding. Kærlig hilsen Christin