fbpx

Begivenhedsdetaljer


Mindfulness omkring Frihedens 7 Kvaliteter – 7 Factors of Awakening

Praksisdag i stilhed

D. 8 oktober kl 10-16
Pris: Kr. 750 – 950. Stud/Alm pris
Sted: Manuvision Huset Bernhard Bangs Allé 25, 2 sal, 2000 Frederiksberg 
Undervisere: Lisbeth Frølich og Christin Illeborg

 

TILMELDING PRAKSIS RETREATDAG 8. OKTOBER

Frihedens 7 kvaliteter er en træningsvej. Den består af 7 evner der tilsammen giver os den hjælp, healing og stabilitet vi har brug for, for at kunne leve vores hverdage med indre frihed, glæde og varme.

Frihedens 7 Kvaliteter er: Mindfulness, Undersøgende interesse, Hjertemod, Glæde, Ro, Koncentration og Sinds-ligevægt.

Når disse 7 kvaliteter arbejder som levende aktive, giver de os styrke til at finde fred og frihed midt i livets omskiftelige og grundløse natur.

FOR HVEM

Alle der har erfaring med mindfulness er velkomne. Ex. buddhistisk mindfulness praksis, MBSR, Åben og Rolig eller lignende.

Retreatdagen er en del af kurset Frihedens 7 Kvaliteter, men kan sagtens stå alene og bookes alene.

HVORDAN

Dagen vil blive introduceret afLisbeth og  Christin. Der vil være korte oplæg til at støtte op om vores meditationspraksis. Meditationerne guides, men der vil være perioder med stilhed. De gående meditationer vil foregå i Haveselskabets smukke have lige uden for.

Medbring madpakke. Løst, behageligt og varmt tøj – overtøj efter vejrudsigten.

Der er tæpper, underlag, meditationspuder og stole i rummet. Du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Der er te, kiks og frugt.

BETINGELSER VED TILMELDING

Indbetaling af beløbet betragtes som en bindende tilmelding og kan som udgangspunkt ikke tilbagebetales. Kontakt Christin ved spørgsmål.

UNDERVISERE

Christin Illeborg: Meditationslærer, mentor og leder af Nordic Dharma, med undervisning til private og virksomheder. Christin underviser mindfulness-baserede kurser og indsigtsmeditation. Hun leder meditationsretreats, workshops og studiegrupper. Christin er medgrundlægger af Copenhagen Insight Meditation. Hun har studeret sekulær buddhisme ved Bodhi College og har i 2022 fuldført deres Dharma teacher training som elev af Christina Feldmann UK. Før Christin blev meditationslærer på fuld tid, var hun uddannet og arbejdede som filmklipper DDF. Se Christins hjemmeside.

Lisbeth Stampe Frølich, 22 år som klinisk psykolog med personlig og faglig erfaring med, hvad der styrker, heler og glæder os, og hvad der fremmer ro og accept og en større lethed i livet. Egen meditationspraksis gennem de sidste ca. 15 år Uddannet i MBSR på højeste (certificerings-)niveau. Elev hos Bob Stahl (medgrundlægger fra UMASS), halvårlige retreats ind og udland. Se Lisbeths hjemmeside

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du skal bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Mange tak for din tilmelding. Kærlig hilsen Christin