fbpx

Begivenhedsdetaljer


Frihedens 7 Kvaliteter – 7 Factors of Awakening

Stabilitet og åbenhed

D. 8 oktober kl 10-16
Pris: Kr. 750 – 950. Stud/Alm pris
Sted: Manuvision Huset Bernhard Bangs Allé 25, 2 sal, 2000 Frederiksberg 
Undervisere: Lisbeth Frølich og Christin Illeborg

 

TILMELDING PRAKSIS RETREATDAG 8. OKTOBER

 

Praksisdagen er en invitation til at fordybe sin meditationspraksis, at finde inspiration i guidede meditationer og oplæg samt mærke glæden og nærværet ved at meditere i fællesskabet med andre.

Dagen vil være inspireret af den Buddhistiske lære om Frihedens 7 Kvaliteter også kendt som The 7 Factors of Awakening: Mindfulness, Undersøgende interesse, Hjertemod, Glæde, Ro, Koncentration og Sindsligevægt.

De 7 kvaliteter er evner der balancerer vores mindfulness og de udvikles naturligt gennem mindfulnessmeditation. Tilsammen er de med til at skabe tillid til vores vej i livet, til at møde hvert øjeblik med venlighed og visdom.

Dagen introduceres af Lisbeth og Christin, og der vil være korte oplæg til at støtte vores meditationspraksis. Meditationerne guides, og der vil også være perioder med stilhed, tid til egen indre lytten og refleksion. Dagen har en gennemgående opfordring til at tage sig kærligt af sig selv.

Meditationerne vil veksle mellem siddende og liggende, gående og blide yogastræk. Ved at veksle mellem forskellige stillinger, er det muligt at holde praksis levende og nærende gennem dagen.

HVORDAN

Der vil være underlag og stole til rådighed, men medbring selv puder, tæpper og andet, du tænker vil gøre dagen behagelig for dig. Der bliver serveret te/kaffe/vand, frugt og kiks i løbet af dagen, så tage gerne en madpakke med til din frokost. Kom i løst, behageligt og varmt tøj – og overtøj efter vejrudsigten.

FOR HVEM

Alle er velkomne.

BETINGELSER VED TILMELDING

Indbetaling af beløbet betragtes som en bindende tilmelding og kan som udgangspunkt ikke tilbagebetales. Kontakt Christin ved spørgsmål.

UNDERVISERE

Christin Illeborg: Indsigtsmeditations- og dharmalærer. Christin underviser mindfulness-baserede kurser, leder meditationsretreats, workshops og studiegrupper. Christin er medgrundlægger af Copenhagen Insight Meditation. I 2022 afsluttede hun en dharmalærer træning ved Bodhi College som elev af Christina Feldmann. Før Christin blev meditationslærer på fuld tid, var hun uddannet og arbejdede som filmklipper DDF. Se Christins hjemmeside.

Lisbeth Stampe Frølich, 22 år som klinisk psykolog med personlig og faglig erfaring med, hvad der styrker, heler og glæder os, og hvad der fremmer ro og accept og en større lethed i livet. Egen meditationspraksis gennem de sidste ca. 15 år Uddannet i MBSR på højeste (certificerings-)niveau. Elev hos Bob Stahl (medgrundlægger fra UMASS), halvårlige retreats ind og udland. Se Lisbeths hjemmeside

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du skal bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Mange tak for din tilmelding. Kærlig hilsen Christin