Begivenhedsdetaljer

  • Date:
  • Kategorier:

Opening to life.

– Et 3 dages yogaretreat med Helen Stephenson UK

Dato: D. 2 – 4 november
Tid: Kl. 9.30-16.30. Søndag slutter kl 14
Pris: Kr. 2.200, –
Sted: Yoga i Valby

 

TILMELDING

 

 

“As we smile into the body it becomes our friend. The body is the gateway to the mystery of life, and in it we can experience the silence that is in us and around us. Tensions in the body are physical manifestations of mind and thought patterns. Awareness of Mind Patterns Will Bring Freedom and Joy.”
– Helen Stephenson

OM RETREATET

Det er med stor glæde at Helen igen kommer til København og underviser et by-retreat. Et by-retreat lærer os at gå ind og ud af stilheden, at skifte mellem at være aktiv og at være modtagelig, at være orienteret indad men også udad i gruppen – uden at miste kontakten til os selv. Vi lærer at være nærværende med lethed og glæde, midt i et dejligt fællesskab hvor der er plads til alle.

Retreatet guides af Dharma- og Yogalærer Helen Stephenson og er velegnet for alle uanset erfaring!

Kurset vil hver dag indeholde undervisning, yoga og guidet siddende, liggende og gående meditation. Der vil være længere perioder med stilhed, tid til egen refleksion og proces, samt dialog 2/2 og i hele gruppen. Alt bliver nænsomt guidet af Helen, således at du trygt kan læne dig ind i programmet. Helen taler et letforståeligt engelsk, og der vil hver dag være tid til spørgsmål og svar.

PRAKTISK

Det er vigtigt for både Helen og jeg at være inkluderende og velkomme alle. Vi inviterer dig til at kontakte os, hvis du vil fortælle os mere om, hvordan vi kan byde dig velkommen. Der vil være mulighed for en reduceret pris ved henvendelse.

Yogastudiet udlåner med glæde både yogaunderlag, tæpper, puder og stole. Men du er velkommen til at medbringe dit eget. Du kan spise din medbragte frokost i yogastudiet eller besøge en af de mange cafeer i området.

Bare skriv eller ring til Christin Illeborg hvis du har spørgsmål til retreatet.

 

”Love yourself and watch — today, tomorrow, always.” – Gautama Buddha, The Dhammapada

 

OM HELEN STEPHENSON

Se Helens hjemmeside

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Nordic Dharma.

Tak for din tilmelding. Om ikke længe vil du modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding af nyhedsbrevet. Herefter vil du få dit første nyhedsbrev. Kærlig hilsen Christin Illeborg