Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 08 september 2019


N o r d i c  S i l e n t  M i n d  8/9 

Nordic Silent Mind er en retreatdag i stilhed for alle – uanset erfaring.
Kom og vær med!

Dato: D. 8 september
Tid: Kl. 10-18. Fællesspisning kl 17-18
Pris: Kr. 600,-
Sted: Store Valbyvej 276, Østrup, 3670 Veksø (Roskilde) Vi opfordrer til fælles transport gennem facebook begivenheden

TILMELDING

Velkommen til Nordic Silent Mind i den smukke lade på Østrupgaard.

Et dagsretreat er en mulighed for at meditere sammen med andre, få undervisning og inspiration til hvordan din meditationspraksis kan udvikle sig.

Program: 
Guidede siddende og gående meditationer
Let yoga
Instruktioner
Dharmatalk efterfulgt af spørgsmål/svar
Måltidsjuice fra [Anna + Juicen]
Dagen slutter med en fælles middag og snak

Stilhedens potentiale
Det er en dag hvor vi detoxer fra at være online, “på” og til rådighed og andet der opsluger vores tid og opmærksomhed fra nærværet.
Det er en dag hvor vi kan få øje på hvem vi også er, når ikke vi er igang med noget eller opslugt af vores tanker.
Det er en dag hvor vi kan tage en pause og bare være.

Nordic Silent Mind er en retreatdag hvor vi praktiserer glæde og indsigt.
Denne dag vil du får de grundlæggende undervisninger i et tilfreds og stille hjerte-sind. Vi vil arbejde med Samatha meditation og tage de første skridt ind i en Indsigts praksis.

Samatha er dybest set en metode til at stilne og berolige hjerte-krop-sindet og til at fylde sig selv op med glæde. Det er kunsten at give, at åbne sig og at tage imod. Det er en indre kultivering af dybtfølt velvære og tilfredshed.

Insight (også kaldet Vipassana/Mindfulness) er både en vej og undervisning i frihed. Det er kunsten at udvikle måder at se hvilke byggesten der bringer utilfredshed og smerte, og at lære at give slip.

På landet
Dagen foregår på Østrupgård i den smukke lade og i den åbne parkhave. Frokosten er en nærende grøn madjuice fra Anna + Juicen – Istedgades juicebar og vores fælles aftenmåltid er en varm vegetarisk gryderet med salat/brød.

I facebook begivenheden kan du søge samkørsel med andre, eller tilbyde et lift.

Anna+Juicen_Nordic Dharma_Christin Illeborg

Grøn måltidsjuice
På dagen laver Anna en grøn måltidsjuice til os som frokost. Juicen er både nærende og mættende. (..og smager mums!)

I stedet for at spise en “almindelig” frokost, der ofte gør os tunge og sænker energien, kan vi fortsætte vores fokus på stilheden og nærværet i frokostpausen. I frokostpausen kan du gå tur i parken, sidde stille i naturen eller hvile i meditationssalen.

40 % r a b a t  j u i c e k u r 

Anna udlodder 10 gange 40% rabat, hvis du er tilmeldt Nordic Silent Mind 8/9

Hvordan får jeg 40% rabat?
For at købe en juicekur med rabat skal du købe en billet til Nordic Silent Mind, og derefter skrive til Christin, så få du en rabatkode tilsendt. Den skal du indtaste hos [Anna + Juicen] når du køber din juicekur.
Du kan hente dine juicer på Istedgade før/efter retreatet, eller bede hende medbringe juicerne på dagen.

Der vil der komme løbende informationer om Nordic Silent Mind på facebooksiden og i nyhedsbrevet

H U S K !  Nordic Silent Mind er en retreatdag for alle uanset erfaring. Har du ikke erfaring med stilhed, er dette et godt sted at begynde. For de erfarne er der inspiration og fordybelse at hente denne dag. Medbring egen yogamåtte, varmt tæppe og evt. meditationspude. Jeg anbefaler at sidde på stol til meditationerne. Der er stole i salen.

M i n d f u l n e s s  &  I n s i g h t

Dagen undervises og ledes af Christin Illeborg

Undervisningen er funderet i Mindfulness. Mindfulness er en del af den Buddhas undervisninger, som er et større landskab med etik, meditation og psykologi. Det er undervisning i hvordan sindet, hjertet og kroppen fungerer i samspil med verden omkring os – og hvordan vi kan finde os tilrette i vores liv på en kærlig og balanceret måde.

Undervisningen på dagen vil referere til Insight meditation (Buddhas tidlige undervisninger) Samt MBCT/MBSR (Mindfulness baserede programmer) 

Om Christin Illeborg

Meditationslærer, mentor og leder af Nordic Dharma i København, med undervisning til private og virksomheder.
Christin underviser mindfulness-baserede programmer (MBSR/MBCT), indsigtsmeditation og yoga. Hun har afholdt adskillige retreats og kurser i ind- og udland. Christin er uddannet i Mindfulness-based cognitive therapy hos Mark Williams, Oxford University. Hun blev i 2017 udvalgt til den flereårige Dharma teacher training hos Bodhi College ved bla. Christina Feldman, UK.