Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 4 september 2018 indtil 26 juni 2019. Det optræder næste gang den 24. april 2019 17:00

  • Kategorier:
  • Kommende datoer:

Mindfulness meditationsgruppe for alle

– Mindfulnessmeditation (MBSR)

Onsdage kl 17-18.30
Dato: 24/4, 1/5, 15/5, 29/5, 5/6, 12/6, 19/6, 26/6
Pris: kr. 800,- for alle 8 gange (studerende/arbejdsløs kr. 700,-) eller kr. 150,- pr. gang drop ind (stud/arbløs kr. 100,-).
Sted: Nordic Dharma, Lundbyesgade 6 1771 Kbh

TILMELDING HOS JACOB HER

 

Om denne meditationsgruppe

Det kan være at du i din hverdag har travlt med arbejde eller studie. Det kan være at du synes, at du ikke har tid til at koble af, selvom du ved, at det vil være godt for dig. Måske har du mange bekymringer og tanker om fremtiden eller måske har du svære relationer, som tager meget af din energi.

Denne meditationsgruppe er tænkt som en ugentlig pause i hverdagen, hvor vi sammen vil træne i mindfulness. At øve os i at være mere opmærksomme på det, vi oplever.

Hver uge vil vi fordybe os i en af kvaliteterne i mindfulness ud fra et kort oplæg. Der vil være tid til at erfaringsudveksle, så vi sammen kan blive klogere og træne videre i løbet af ugen.

Vi vil meditere mest siddende, men vil også gå samt lave helt enkle strækøvelser.

Gruppen er for unge, gamle, mænd og kvinder uanset erfaring med mindfulness. Måske du mediterer jævnligt og mangler et fællesskab at meditere i. Måske er mindfulness meditation nyt for dig. Alle er velkomne og kan være med.

Gruppen er tænkt som en mulighed for at øve dig i at have mindfulness med i hverdagen. Det vil derfor være godt at komme alle gangene, men passer det ikke, så er det fint at deltage mindre.

Gruppen ledes af Jacob Sander Bojsen

Praktisk

Kom så du er klar til at gå i gang kl 17.00. Her er puder, stole og tæpper.

Læs om Jacob