fbpx

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 26 april 2022


Mindfulnesskursus. Find Fred i en Urolig Verden.

 

4 tirsdage kl 16.30-18.30
Datoer: 26/4, 3/5, 10/5, 17/5
Pris: Kr. 1150,- inc guidede meditationer som lydfiler
Sted: Manuvision Huset Bernhard Bangs Allé 25, 2 sal, 2000 Frederiksberg 
Undervisere: Lisbeth Frølich og Christin Illeborg

 

GRATIS INTRODUKTION på zoom 5 april

TILMELDING TIL MINDFULNESS KURSUS

 

OM MINDFULNESS – FIND FRED I EN UROLIG VERDEN

I en verden med uro kan det være vanskeligt at finde fodfæste og indre ro. Men det behøver ikke være sådan.

På dette kursus vil du lære nogle simple men kraftfulde mindfulness-meditationer, du let kan inkorporere i din hverdag. Ved at opdyrke mindfulness og evnen til at se og genkende hvad der foregår, kan vi bryde de insisterende cyklusser af bekymring, træthed og pres. Kurset vil også fokusere på at fremme vores venlighed og ligevægt, så vi ikke så let bliver slået omkuld af det, livet kaster mod os.

Kurset er praksisbåret. Det vil sige at vi mediterer sammen ved hver mødegang, og du vil få adgang til de guidede meditationer (af 15-30 min. varighed), så du let kan meditere derhjemme mellem hver mødegang. At kurset er praksisbåret betyder også, at du vil opbygge erfaringer med at bryde tankevaner og finde ro gennem mindfulness-meditationer og øvelser. Der vil også være emne oplæg ved hver mødegang samt en guidet dialog og snak i små grupper, men det er din egen træning og erfaringer, der i sidste ende vil give fysisk, følelses- og tankemæssig indre ro og fred.

INDHOLD I OVERSKRIFTER

26/4: Kroppen, et fredfyldt sted.
3/5: Tanker behøver ikke styre dig.
10/5: Fanget i fortiden eller fremtiden? Stop og vælg selv.
17/5: Venlighed og omsorg. Et nyt udgangspunkt

FOR HVEM

Mindfulness kurset er åbent for alle og særligt velegnet for dem der vil bruge mindfulness til at finde ro og fred i hverdagen.

Der vil være en gratis online introduktion til kurset tirsdag d. 5. april kl. 17-18.00. Du kan skrive til enten Christin eller Lisbeth og få tilsendt et link.

PRAKTISK 

Efter tilmelding og inden kursusstart vil du få en mail med praktiske informationer. Kurset indeholder en række guidede meditationer, som du får adgang til via dropbox.

Læs om afmelding af kurser

Du vil få et Mindfulness kursus af høj kvalitet ledet af to erfarne og veluddannede undervisere inden for MBSR/MBCT. Lisbeth Stampe Frølich er desuden psykolog og specialist i supervision, og har over 15 års erfaring med grupper. Jeg Christin Illeborg er desuden Indsigtsmeditationslærer, med stor viden inden for den buddhistiske dharma og psykologi, samt yogalærer.

KONTAKT

Christin Illeborg
Mail: illeborg@mac.com
Tlf: 20638869

 

Lisbeth Stampe Frølich
Mail: info@lisbethfroelich.dk
Tlf: 22436420

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du skal bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Mange tak for din tilmelding. Kærlig hilsen Christin