Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 4 september 2018 indtil 4 december 2018. Det optræder næste gang den 23. oktober 2018 16:00

  • Kategorier:
  • Kommende datoer:

Meditationsgruppe

– Mindfulness for unge kvinder og mænd 17+

Tirsdage kl 16.30-18
Dato: D. 23/10 – 4/12
Pris: 900,-
Sted: Nordic Dharma, Lundbyesgade 6 1771 Kbh

Kom til gratis info møde og hør om ungegruppen d. 2 oktober kl 16.30-18. Tilmelding nødvendig.

TILMELDING

 

Om gruppen
Gruppen er for alle unge kvinder og mænd 17+

Det er et praksishold med et primært fokus på mindfulnessmeditation. Det er et sted hvor du kan lære at håndtere det pres der ofte er forbundet med at være ung i dag. Måske kommer det pres til udtryk som stress, angst, manglende tro på dig selv eller som en modløshed og manglende retning. Gruppen er åben for alle unge også dig, der bare gerne vil finde et fællesskab og meditere sammen med andre med samme interesse for større mod og glæde i livet.

Undervisningen tager udgangspunkt i de grundlæggende mindfulness instruktioner, men vi taler også om hvordan vi konkret bruger det i hverdagen. Du lærer at berolige dig selv, komme ud af tankemylder og at opdyrke loving-kindness for dig selv og andre. Kort sagt alt der kan styrke din glæde og tillid til livet.

Jeg guider meditationerne og vejleder. Der er tid til at snakke sammen og fortælle om vores liv og meditationserfaringer, så vi kan inspirere hinanden.

Det er en lukket gruppe og min erfaring er, at der i sådan en gruppe kan skabes et trygt rum, hvor man kan dele erfaringer, støtte og vejledning.

Praktisk
Kom som du er. Kom så du er klar til at gå i gang kl 16.30. Her er puder, stole og tæpper.

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Nordic Dharma.

Tak for din tilmelding. Om ikke længe vil du modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding af nyhedsbrevet. Herefter vil du få dit første nyhedsbrev. Kærlig hilsen Christin Illeborg