fbpx

Begivenhedsdetaljer

  • Date:
  • Kategorier:

Meditations-Aftener på Kirsebærgården

Det evige hjerte. Indre styrke og intimitet

3 hyggelige aftener med meditation, talk/undervisning og samvær

Datoer: 1/9, 6/10, 3/11

Torsdage kl 16.00-19.00
Pris: Pr. gang 100 kr. + Danā til Christin
Sted: Slettermosevej 15, Nakke, 4500 Nykøbing Sjælland.

OM AFTNERNE

I løbet af efteråret inviterer vi på Kirsebærgården til tre meditations-aftener med Christin Illeborg, som formidler temaer fra den buddhistiske psykologi på en måde, der gør dem levende og vedkommende. Der kræves ingen forudsætninger for at være med. Alle er velkomne til en hyggelig aften med guidet meditation, talk, dialog og samvær. Læs mere om Christin her.

Aftenerne har en vis sammenhæng, men kan sagtens nydes enkeltvis.

Det evige hjerte. Indre styrke og intimitet.

Når vi tør være nær og hjemme i os selv, når vi tør stoppe op og vende rundt, kan vi få adgang til dybderne og styrkerne i vores praksis og liv.

Buddhas Dhamma, undervisninger, giver os en måde at udvikle vores indre styrke og give plads til at favne det, der opstår i vores liv.

Christin vil tage udgangspunkt i de fem Indriya’er / de 5 Spirituelle Kræfter til Succes og måder at opdyrke dem. De 5 spirituelle kræfter er: Tro (tillid), Energi, Mindfulness, Samadhi (samlethed) og visdom.

Meditationsaftenerne er i efteråret er således dedikeret til længslen efter at finde oprigtig tilflugt i sig selv, at være sig selv og at blive hjemme.

Aftnerne kan stå alene og indeholder forskellige aspekter af Indre Styrke og Intimitet.  

Efter undervisningen serveres en skål suppe og der er tid til hyggeligt samvær. Aftenen slutter kl 19.

TILMELDING OG BETALING

Du tilmelder dig ved at skrive til Lisbeth eller sende en sms til 40467695
Tilføj venligst navn og dato.

Christin giver sin undervisning frit, men du har mulighed for at give hende en donation – Danā som betales på undervisningsaftenen. Du kan læse mere om princippet i Danā her. Christin vil også fortælle om Danā som en hjertepraksis når vi ses.

PROGRAM

16-16.45 Guidet meditation
17-17.30 Talk
17.30 Diskussion og spørgsmål
18-19 Suppe og hygge

 

UNDERVISER

 

Christin Illeborg: Indsigtsmeditations- og mindfuldness-lærer. Leder meditationsretreats, workshops og studiegrupper. Vejleder enkeltpersoner, grupper og virksomheder. Medgrundlægger af Copenhagen Insight Meditation. Uddannet MBCT-lærer (Oxford). Fuldført Dharma teacher training hos Bodhi College, elev af Christina Feldmann UK. Har praktiseret siden 2000. Før jeg blev meditationslærer på fuld tid, har jeg uddannet mig og arbejdet som filmklipper DDF. Se Christins hjemmeside.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du skal bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Mange tak for din tilmelding. Kærlig hilsen Christin