Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 25 november 2019


Meditationsgruppe

– Mindfulness og Insight

Mandage kl 17.00-18.30 D. 2/9 – 29/11 (minus efterårsferien d. 14/10) 12 gange i alt
Pris: kr. 150,- pr gang eller kr. 1400,- for alle 12 gange
Sted: Nordic Dharma, Lundbyesgade 6 1771 Kbh

TILMELDING

OM GRUPPEN
Meditationsgruppen er åben for alle uanset erfaring. Der vil være en del udvikling i undervisningen, hvorfor det er godt at være med de fleste gange, men du er altid velkommen til at være med de gange du kan.

Det er et praksishold med et primært fokus på mindfulnessmeditation. Det er et sted hvor du kan fordybe og vedligeholde din meditationspraksis sammen med andre.

Undervisningen tager udgangspunkt i de grundlæggende mindfulness instruktioner, men vi taler også om hvordan vi konkret bruger det i hverdagen. Du lærer at berolige dig selv, komme ud af tankemylder og at opdyrke medfølelse og loving-kindness for dig selv og andre. Kort sagt alt der kan styrke din glæde og velvære.

Jeg guider meditationerne på ca. 45 min og vejleder. Der er tid til at snakke sammen og fortælle om vores liv og meditationserfaringer, så vi kan inspirere hinanden.

PRAKTISK
Kom så du er klar til at gå i gang kl 16.30. Her er puder, stole og tæpper.

OM CHRISTIN
Meditationslærer, mentor og leder af Nordic Dharma i København, med undervisning til private og virksomheder.
Christin underviser mindfulness-baserede programmer (MBSR/MBCT), indsigtsmeditation og yoga. Hun har afholdt adskillige retreats og kurser i ind- og udland.
Christin er uddannet i Mindfulness-based cognitive therapy hos Mark Williams, Oxford University. Hun blev i 2017 udvalgt til den flereårige Dharma teacher training hos Bodhi College ved Christina Feldman, UK.