fbpx

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 03 juni 2021


Forårsretreat

Et Nordic Dharma Silent Retreat

D. 3-6 juni på Sjövik, Sverige.

Enkeltværelse 4600,-
Delt dobbeltværelse 3600,- / person

Prisen dækker undervisning, ophold og fuld forplejning.

TILMELDING FORÅRSRETREAT

Nordic Dharma Retreats er for alle, der har erfaring med meditation og som har lyst til at fordybe sig i stilheden, i naturen og i praksissen med mindfulness- og indsigtsmeditation.

Forårsretreatet er 3 dage med undervisning**, meditation, egen refleksion, gåture, sauna, søbad og mindful levemåde. Vi har fokus på stilhed, fordybelse og hjerteåbnene meditationer.

Retreatet åbner torsdag kl 19, men du er velkommen fra kl. 15. Det giver dig tid til at ankomme i ro og mag, finde dit værelse, indrette dig, nyde de smukke omgivelser og hilse på hinanden. Saunaen er varm kl 16.30. Kl. 18 er der en let middag og kl. 19 åbner vi retreatet i meditationssalen, hvorefter stilheden begynder. Stilheden holdes indtil søndag kl 11 og retreatet slutter kl 14.

PROGRAM
Torsdag
15.00-18.00 Ankomst
16.30 Sauna i stilhed
18.00 Middag
19.00 Åbningstalk og meditation
Fredag og lørdag
7.30 Meditation
8.00 Morgenmad
9.30 Instruktion siddende og gående meditation
12.30 Frokost. Gåtur, hvile, egen refleksion
15.30 Loving-kindness
16.30 Sauna eller natur meditation
18.00 Aftensmad
19.00 Talk
19.45 Siddende og gående meditation
Søndag
7.30 Meditation
8.00 Morgenmad
9.30 Instruktion siddende og gående meditation
11.00 Afslutning
12.00 Pakke og oprydning
13.00 Frokost
14.00 Farvel og på gensyn

Programmet er med forbehold for små ændringer.

INDHOLD
** Undervisningen på Retreatet tager udgangspunkt i Satipatthana sutta’ens vejledning i at opdyrke en rolig mindfulness samt i Metta sutta’ens loving-kindness. Der gives fortløbende instruktioner til siddende og gående meditation. Retreatet holdes i stilhed, således at en naturlig tilstedeværelse og naturen omkring os kan bringe vores system i balance. Når vores system er i balance, vil ro, glæde og tilfredshed komme frem. Midt på dagen er der en periode med uforstyrret tid til hvile, refleksion og egen proces. Hver aften gives en Dhramatalk og der er mulighed for videre praksis.

TRANSPORT TIL SJÖVIK
Du kan tilbyde/søge fælleskørsel via gruppen for Nordic Dharma Retreats på facebook. (Du bliver inviteret ind ved tilmelding.)
Eller find tog til Lammhult station, Växjö via www.resrobot.se // App SJ. Du kan blive hentet ved toget eller vandre de 4 km til Sjövik.
Adresse:
Mössjöås-Sjövik
3 030 Lammhult — Asavägen Småland – Sverige
Koordinaterne er som følger: 57°11’14.0″N 14°39’26.3″E
Rejsetid med bil eller tog ca. 3,5 timer fra København.

MEDBRING
Gode vandresko, hvis du vil gå søen rundt. Sko til at bruge mellem husene. Sengelinned. Tøj efter årstiden. 3 håndklæder, hvis du vil benytte sauna. Meditationspude og zabuton/tæppe/blødt underlag til at sidde på. Der er Back-Jack stole og almindelige stole til låns.

Jeg anbefaler at du ikke medbringer computer, litteratur/bøger, løbesko, projekter … eller andet der kan forstyrre langsomheden, stilheden og din indre opbygning af ro. Du kan slukke din mobiltelefon og give mit tlf til dem derhjemme, der har brug for at komme i kontakt med dig, mens du er i stilhed.

MAD
Maden er vegetarisk, nordisk, enkelt og velsmagende. Vi bruger så vidt muligt årstidens lokale råvare. Fortæl os gerne hvis du har allergier så vi kan tage hensyn.

UNDERVISER CHRISTIN ILLEBORG
Meditationslærer, mentor og leder af Nordic Dharma i København, med undervisning til private og virksomheder.
Christin underviser mindfulness-baserede programmer (MBSR/MBCT), indsigtsmeditation og yoga. Hun har afholdt adskillige retreats og kurser i ind- og udland.
Christin er uddannet i Mindfulness-based cognitive therapy hos Mark Williams, Oxford University. Hun er i Dharma teacher training hos Bodhi College ved Christina Feldman, UK. Hun er en af grundlæggerne af Copenhagen Insight Meditation.

Følg mit arbejde

Du skal huske at bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Se evt. i reklamer / spam.