Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 21 december 2019


Fællesmeditation Vintersolhverv

På årets korteste dag fejrer vi lyset

Dato: d. 21/12 Kl. 15-17
Pris: kr. 200,- 
Sted: Nordic Dharma, Lundbyesgade 6 1771 Kbh

TILMELDING

 

OM
Vintersolhvervet er i vores kultur blevet en tid med travlhed op til jul. Men i mange kulturer er det en tid med fordybelse, ro og stilhed, lige som det er i jorden på denne tid.

Jorden ved vintersolhverv inviterer os til at omfavne mørket – ved at standse op, stå stille og lytte til det rolige mørke. Det er en port ind til det ukendte, det svære, men også til det frugtbare og kreative sted.

Kom og vær med når vi tænder lys, guider meditationen og fejrer Vintersolhverv; Vi takker farvel til de mørkere dage, og byder lyset velkommen.

Undervisere: Dorte O. Koustrup & Christin Illeborg

FOR HVEM
Alle er velkomne uanset erfaring.

PRAKTISK
Vi mødes hos Nordic Dharma i Lundbyesgade 6, 1771 kbh V
Her findes stole, puder og skamler til vores meditationer.

OM DORTE 
Dorte er 46 år, indehaver af Mind the Busy Mind, mor til tre børn og har de sidste fire år arbejdet med mindfulness og self-compassion i udlandet.

OM CHRISTIN
Meditationslærer, mentor og leder af Nordic Dharma i København, med undervisning til private og virksomheder.
Christin underviser mindfulness-baserede programmer (MBSR/MBCT), indsigtsmeditation og yoga. Hun har afholdt adskillige retreats og kurser i ind- og udland.
Christin er uddannet i Mindfulness-based cognitive therapy hos Mark Williams, Oxford University. Hun blev i 2017 udvalgt til den flereårige Dharma teacher training hos Bodhi College ved Christina Feldman, UK.