Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 21 december 2018


Fællesmeditation Vintersolhverv – UDSOLGT

På årets korteste dag fejrer vi lyset

Dato: d. 21/12 Kl. 17-18.30
Pris: kr. 150,- Indbetales ved tilmelding på MobilePay 20638869
Sted: Nordic Dharma, Lundbyesgade 6 1771 Kbh

TILMELDING

OM
Vintersolhvervet er i vores kultur blevet en tid med travlhed op til jul. Men i mange kulturer er det en tid med fordybelse, ro og stilhed, lige som det er i jorden på denne tid.

Jorden ved vintersolhverv inviterer os til at omfavne mørket – ved at standse op, stå stille og lytte til det rolige mørke. Det er en port ind til det ukendte, det svære, men også til det frugtbare og kreative sted.

Vintersolhverv er årets korteste dag, fyldt med ro og håb. Det er en dag hvor vi kan sidde sammen og glæde os over at lyset kommer.

Jeg vil tale lidt om vores praksis denne dag, som vil indeholde elementer af 1) Standse op og stilne et vanemæssigt sind. 2) Åbne til det ukendte, ved kærligt at omfavne det svære. 3) Tillade lys og kreativitet at komme fra mørket.

FOR HVEM
Alle er velkomne uanset erfaring.

PRAKTISK
Vi mødes hos Nordic Dharma i Lundbyesgade 6, 1771 kbh V
Her findes stole, puder og skamler til vores meditationer.

OM CHRISTIN ILLEBORG
Christin er en erfaren meditationslærer. Hun er uddannet Mindfulness MBCT-lærer fra Oxford University, og har studeret sekulær buddhisme CPP og er nu udtaget til en flereårig Dharma Teacher Training ved Bodhi College (UK). Christin er elev hos Christina Feldman. Hun er uddannet yogalærer hos Godfrey Devereaux og har siden 2007 undervist mange kurser og retreats i ind og udland. Christin er kognitiv terapeut, supervisor og arbejder professionelt med den buddhistiske psykologi. Hun har en selvstændig terapeutisk praksis på Vesterbro i København. Læs mere på hendes hjemmeside.