fbpx

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 09 april 2022


3 timers workshops i stilhed

Med yoga og meditation

(Sidste gang inden sommerferien)

TILMELDING 28 maj

Tid: Kl. 10 – 13
Pris: Kr. 300,- pr. workshop
Sted: Frederiksberg Runddel 1, 1. sal 2000 Frederiksberg
Underviser: Christin Illeborg

BEVÆG DIG IND I STILHEDEN

Bevæg dig ind i Stilheden er en invitation til at dykke lidt dybere ind i sig selv end vi normalt når i vores hverdag. Vi bevæger os gennem flydende yoga-bevægelser, der forbinder os dybt med åndedrættet til gradvist at åbne for vores evne til at sanse og nyde hver bevægelse, åndedrag – hvert øjeblik.

Det dybe indre fokus hjælper os med at sænke den mentale over-aktivitet og slippe det ydre blik på os selv. Vi får en naturlig indgang til meditation og fordybelse i vores eget levende nærvær. Gradvist kan vi åbne for og røre ved vores indre fred og glæde.

Bevæg dig ind i Stilheden har fokus på at opdyrke ro, frihed og glæde. Men hver workshop vil have et underemne, som er forskellig hver gang. Du kan derfor tilmelde dig flere workshops.

Vi holder stilhed i te-pausen, for at støtte hinanden i at komme ud af stilheden i vores eget tempo.

Workshoppen er åbent for alle, uanset erfaring, køn, alder og tradition.

INDHOLD

Velkommen oplæg
Yogabevægelser
Meditation
Te
Kort talk
Spørgsmål & svar

HER FINDES

The og kiks
Yogamåtter, puder, tæpper

MEDBRING

Evt. eget tæppe, yogamåtte
Varmt blødt tøj

AFBUDSBETINGELSER

Læs om dem her

 

UNDERVISER

Christin Illeborg Jeg er insigtsmeditations-, mindfulness- og yogalærer. Jeg har grundlagt Nordic Dharma i 2007 hvor jeg underviser i mindfulness-baserede stressreduktions- og kognitive terapiprogrammer (MBCT / MBSR), og underviser i indsigt meditation formet til vores nordiske levevilkår. Jeg leder meditationsretreats i Danmark og Sverige og nyder at tilbyde workshops, daglange retreats og årelange studiegrupper. Jeg underviser og vejleder både enkeltpersoner, grupper og virksomheder. Jeg er en af grundlæggerne af Copenhagen Insight Meditation. Jeg startede med at meditere i 2000 og er lige nu Teacher Trainee hos Bodhi College. Før jeg blev meditationslærer på fuld tid, blev jeg uddannet og arbejdede som filmklipper.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du skal bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Mange tak for din tilmelding. Kærlig hilsen Christin