fbpx

Begivenhedsdetaljer

  • Date:
  • Kategorier: ,

Aften meditation med Christin

En online meditationsgruppe

November – December, tirsdage kl 20:00 – 20:45
Dato: 1/11, 8/11, 15/11, 22/11, 29/11, 6/12, 13/12
Pris: Reduceret 300 / Basis 450 / Bidrager 600
Sted: Christins hyggelige meditationsrum på zoom

 

TILMELDING AFTEN MEDITATION M CHRISTIN

Aften Meditation med Christin med beroligende meditation, der har fokus på at skabe et indre rum af tryghed, tillid og kærlig omsorg.

Har du lyst til at deltage i Aften Meditation med Christin vil du komme ind i et rum hvor du ikke skal andet end at tage imod en lille historie fra Buddhas skattekammer eller andre fortællinger og en kærlig let guidet meditation.

Vi du gerne i dialog eller spørge til praksis og meditation, er der mulighed for det kl 20:45-21:00. Andre kan sige godnat kl 20:45

Historien og meditationen optages og vil være tilgængelig i ugen indtil vi ses igen.

20:00 Historie
20:10 Meditation
20:45 Godnat
20:45 Enquery, spørgsmål (frivillig)
21:00 Rummet lukkes

FOR HVEM

Der kræves ingen erfaring, alle kan være med og I er velkomne til at sidde flere sammen. 

HVORDAN

Vi mødes online på Zoom. Du får tilsendt et link ved tilmelding som du skal gemme og bruge hver gang.

Mød op 5 min før så du er klar til at blive lukket ind kl 20 hvor vi begynder. Navngiv gerne dit billede med dit navn.

Christin kommer først med en historie/oplæg til inspiration og guider derefter meditationen. Der vil være perioder med stilhed i guidningen. Efter meditationen fra kl 20:45 – 21:00 inviteres dem der har lyst til en undersøgende dialog (enquery) og spørgsmål/svar om praksis og meditation.

Du er velkommen til at slukke dit kamera under meditationen, men jeg lægger vægt på at vi kan se hinanden i starten og slutningen af vores tid sammen. På den måde kan vi få en større fornemmelsen af fællesskab, og kan nyde godt af hinandens støtte, den lille aftenstund vi har valgt at sidde sammen.

BETINGELSER VED TILMELDING

Indbetaling af tilmeldingsbeløbet betragtes som en bindende tilmelding og kan som udgangspunkt ikke tilbagebetales.

UNDERVISER

Christin Illeborg: Meditationslærer, mentor og leder af Nordic Dharma i København, med undervisning til private og virksomheder.
Christin underviser mindfulness-baserede programmer og indsigtsmeditation (vipassana). Hun leder meditationsretreats, workshops og studiegrupper. Christin er medgrundlægger af Copenhagen Insight Meditation. Hun er uddannet i Mindfulness-based cognitive therapy hos Mark Williams, Oxford University. Hun har studeret sekulær buddhisme ved Bodhi College og har i 2022 fuldført deres Dharma teacher training som elev af Christina Feldmann UK. Før Christin blev meditationslærer på fuld tid, var hun uddannet og arbejdede som filmklipper DDF. Se Christins hjemmeside.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du skal bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Mange tak for din tilmelding. Kærlig hilsen Christin