Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 21 oktober 2018 indtil 21 oktober 2018. Det optræder næste gang den 21. oktober 2018 14:00

  • Kategorier:
  • Kommende datoer:

3 timers workshop m yoga og meditation

Et søndags treat for alle!

Dato: d. 21/10 kl. 14-17
Pris: kr. 400,- Ved to tilmeldinger kr. 700,-
Sted: Yoga i Valby

 

TILMELDING

OM

3 timers fordybelse i yoga og meditation – med inspiration til dig. Jeg underviser ud fra et tema der tager afsæt i den buddhistiske dharma og i vores almindelige liv.

TEMA: DET ÅBNE HJERTE. LOVING-KINDNESS & COMPASSION

Første gang for mange år siden, da jeg modtog undervisning i Loving-kindness, sagde min lære til mig:
“Hvordan kan vi drage omsorg for andre, hvis vi ikke evner at tage os af vores egne hjerter?”
Det gav god mening og har siddet i mig siden. Måske derfor tænker jeg ikke på Loving-kindness for os selv som en selvoptaget eller egoistisk praksis. Jeg ser det som et nødvendig fundament for at være noget for andre – og for at kunne tage udgangspunkt i fred og kærlighed i stedet for ufred og had, selv i vanskelige og uretfærdige situationer.
Som Thich Nhat Hanh foreslår i artiklen her, så siger vi ikke bare nogle sætninger og håber det bedste. Vi kigger dybt – og ser også det der allerede er i os af venlighed og medfølelse. Herfra opdyrker vi og forfiner så det efterhånden kan blive et sted vi bor og tager udgangspunkt fra, gennem vores tanker, ord og handlinger.
Det er en meget smuk praksis, som vi med fordel kan gøre personlig og vores egen, så ordrerne og intentionen virkelig betyder noget. Men potentialet i denne praksis er langt større end “lille mig”

Min næste workshop “Det åbne hjerte” handler om disse kvaliteter af medfølelse og venskabelighed og hvordan vi kan opdyrke dem for os selv – Hvordan vi tager os af vore egne hjerter.

INDHOLD

Talk
Yoga
Meditation

PRAKTISK

Her findes yogaunderlag, samt stole, puder og skamler til vores meditationer.
Der er the og frugt. Pausen holdes i stilhed.

OM CHRISTIN ILLEBORG

Christin er en erfaren mindfulness- og yogalærer. Hun er uddannet Mindfulnesslærer MBCT fra Oxford University, og studeret sekulær buddhisme CPP ved Bodhi College (UK), som er et europæisk uddannelsescenter for meditativ læring. Hun er uddannet yogalærer af Godfrey Devereaux og har siden 2007 undervist mange kurser og retreats i ind og udland. Christin er er terapeut og supervisor og har sin terapeutiske praksis på Vesterbro i København. Læs mere på hendes hjemmeside.