fbpx

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 1 februar 2024 indtil 1 februar 2024. Det optræder næste gang den 1. februar 2024 07:30

  • Kategorier:
  • Kommende datoer:

Februar Meditationsmåned 2024

 

Alle hverdage i Februar kl 7:30-8:00.
Adgang for hele Februar 450 kr
I Christins hyggelige meditationsrum på Zoom

 

TILMELDING 2024 Februar Meditationsmåned

 

 

FEBRUAR MEDITATIONSMÅNED 2024

Tag udfordringen op og dediker’ din februar til meditation.
Få støtte til at udvikle og gøre din meditations praksis stabil.
Uanset om du er ny eller erfaren, kan vi have brug for en kickstart, for at sætte tid af til at få mere ro og klarhed i vores liv.

Det er en gammel tradition at dedikere årets regnfulde tid til meditation, men i Danmark vil den mørke og lange vinter være mere oplagt. Naturen er i denne periode stille og vi har naturligt brug for at trække os ind i roen til fordybelse og heling.

PROGRAM

7:30 Inspiration
7:35 Guidet Meditation
7:57 Dedikation
8:00 Slut

Første gang d. 1/2 vil der efter sessionen være mulighed for at stille spørgsmål om meditation. Hver fredag efter sessionen holder jeg også rummet åbent for spørgsmål og svar om meditation og praksis – for alle der har lyst.

Jeg starter hver morgen med give lidt inspiration, som kan bruges som praksis noter til din meditation. Meditationen er guidet m perioder af stilhed. Vi slutter hver session af med dedikation af vores praksis, som vi recitere sammen. Se dedikation – tilegnelse herunder.

PRAKTISK

Når du tilmelder dig får du automatisk tilsendt et zoom-link på mail og du har adgang til alle de sessioner du kan hele februar måned.

Mød gerne op fra kl 7:25. Porten lukkes kl 7:30 for at have ro om vores praksis. Sessionerne bliver i år optaget og kan lyttes til indtil næste morgens meditation. Alle fælles refleksioner optages ikke da det er min hensigt at skabe et roligt og trygt rum.

Du er velkommen alle de morgener du kan og du er velkommen til at sidde flere sammen.

 

DEDIKATION

I dag,

må jeg relatere til mig selv,

til andre og til verden omkring mig

med venlighed og forståelse.

Må jeg bruge min dag,

så den er i takt med mine dybeste ønsker.

 

Til gavn for alle væsener uden undtagelse

dedikerer jeg uden nogen form for tilbageholdenhed

al den fortjeneste, der er opnået gennem min praksis

til altings større bedste.

 

Må alle levende væsner blive fri for smerte og forvirring

Må alle levende væsner leve med fred og glæde”

 

OM DEDIKATION

Dedikation, tilegnelse, intention, bøn

At dedikere værdien af sin praksis til at inkludere andre også, kan få vores praksis til at åbne sig, til at blive mere ubesværet og mindre sammentrukket.

Når vi inkluderer andre mennesker, dyr og følende væsener i vores praksis, forbinder vi os med alt liv. Måske tænker vi på os selv som adskilte fra andre, men I virkeligheden er vi indbyrdes afhængige. Så når vi dedikerer værdien af ​​vores meditation til alle væsener, er vi i takt med hvad der er sandt, selvom vi måske ikke umiddelbart bemærker det. Vi kan dedikere vores praksis til at lindre lidelsen hos andre og at hjælpe dem med at folde sig ud i livet.

Dedikation i printervenlig version

Christin Illeborg Jeg er insigtsmeditations-, mindfulness- og yogalærer. Jeg startede med at meditere i 2000 og har løbende uddannet mig. I 2022 fuldførte jeg Bodhi College’s Dharma Teacher training som elev af Christina Feldman (UK). Jeg underviser mindfulness-baserede programmer (MBCT / MBSR), samt indsigtsmeditation formet til vores nordiske levevilkår. Jeg leder meditationsretreats i Dk/udlandet og nyder at tilbyde workshops, praksisdage og årelange studiegrupper. Jeg underviser og vejleder både enkeltpersoner, grupper og virksomheder. Jeg er en af grundlæggerne af Copenhagen Insight Meditation. Før jeg blev meditationslærer på fuld tid, har jeg uddannet mig og arbejdet som filmklipper DDF.