fbpx

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 01 februar 2022


Februar Meditationsmåned 2022

 

Alle hverdage i Februar kl 7:30-8:00.
Adgang for hele Februar 300 kr
I Christins meditationsrum på Zoom

 

TILMELDING 2022 Februar Meditationsmåned

 

 

FEBRUAR MEDITATIONSMÅNED 2022

Tag udfordringen op og dediker din februar til meditation.
Få støtte til at udvikle og gøre din meditations praksis stabil.
Uanset om du er ny eller erfaren, kan vi have brug for en kickstart, for at sætte tid af til at få mere ro og klarhed i vores liv.

Det er en gammel tradition at dedikere årets regnfulde tid til meditation, men i Danmark vil den mørke og lange vinter være mere oplagt. Naturen er i denne periode stille og vi har naturligt brug for at trække os ind i roen til fordybelse og heling.

PROGRAM

7:30 Inspiration
7:35 Meditation i stilhed
7:57 Deikation
8:00 Slut

Første gang d. 1/2 vil der efter sessionen være mulighed for at stille spørgsmål om meditation. Hver fredag efter sessionen holder jeg også rummet åbent for spørgsmål og svar om meditation og praksis – for alle der har lyst.

Jeg starter hver morgen med give lidt inspiration, som kan bruges som praksis noter til din meditation. Meditationen foregår i stilhed. Vi slutter hver session af med dedikation af vores praksis, som vi recitere sammen. Se ordlyden herunder.

PRAKTISK

Når du tilmelder dig får du automatisk tilsendt et zoom-link på mail og du har adgang til alle de sessioner du kan hele februar måned.

Mød gerne op fra kl 7:25. Porten lukkes kl 7:30 for at have ro om vores praksis. Sessionerne bliver ikke optaget, da det er min hensigt at skabe et roligt og trygt rum, hvor alle kan føle sig fri til at have sit kamera tændt eller slukket.

Du er velkommen alle de morgener du kan og du er velkommen til at sidde flere sammen.

 

DEDIKATION

I dag,

må jeg relatere til mig selv,

til andre og til verden omkring mig

med venlighed og forståelse.

Må jeg bruge min dag,

så den er i takt med mine dybeste ønsker.

 

Til gavn for alle væsener uden undtagelse

dedikerer jeg uden nogen form for tilbageholdenhed

al den fortjeneste, der er opnået gennem min praksis

til altings større bedste.

 

Må alle levende væsner blive fri for smerte og forvirring

Må alle levende væsner leve med fred og glæde”

 

OM DEDIKATION

Dedikation, tilegnelse, intention, bøn

At dedikere værdien af sin praksis til at inkludere andre også, kan få vores praksis til at åbne sig, til at blive mere ubesværet og mindre sammentrukket.

Når vi inkluderer andre mennesker, dyr og følende væsener i vores praksis, forbinder vi os med alt liv. Måske tænker vi på os selv som adskilte fra andre, men I virkeligheden er vi indbyrdes afhængige. Så når vi dedikerer værdien af ​​vores meditation til alle væsener, er vi i takt med hvad der er sandt, selvom vi måske ikke umiddelbart bemærker det. Vi kan dedikere vores praksis til at lindre lidelsen hos andre og at hjælpe dem med at folde sig ud i livet.

Dedikation i printervenlig version

Christin Illeborg Jeg har praktiseret meditation og buddhistisk psykologi siden 2001. I 2007 etablerede jeg Nordic Dharma og har siden da undervist retreats og gruppeforløb samt individuelle samtaler. Jeg er uddannet MBKT Mindfulnesslærer hos Mark Williams Oxford. Jeg er en af grundlæggerne af Copenhagen Insight Meditation. I 2022 gennemførte jeg en treårig Dharma-læreruddannelse hos Bodhi College som elev af Christina Feldman. Før jeg blev meditationslærer på fuld tid, blev jeg uddannet og arbejdede som filmklipper.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du skal bekræfte din tilmelding, gennem den mail du lige har fået tilsendt. Mange tak for din tilmelding. Kærlig hilsen Christin