Jeg går altid lidt i krampe når jeg skal skrive nytårskort. Vel sagtens fordi, det er noget der betyder meget for mig. Det sker med en vis ydmyghed, at slippe det gamle år og sætte intentionen for et helt nyt år 2015.

– Og jeg er ikke helt parat endnu, men noget ved jeg!

Jeg er taknemmelig for det gamle år, der har vist mig så meget tillid og hjertemod. Ikke mindst fra de mange dybe, kloge og sjove samtaler jeg har haft her i min praksis med venner, kolleger, klienter og kursister. Og for de mange timer hvor vi har siddet sammen i stille fordybelse. Tak for det.

Derudover er der to væsentlige ting som 2014 har vist mig, der begge kommer til at forme min personlige intention for 2015.

At omfavne det almindelige, er den første ting.
Jeg er taknemmelig for at opdage den skønhed, kreativitet og ro der ligger i at tillade, ikke at skulle være noget særligt, men bare folde det ud der er. Det er en uendelig kilde til inspiration for mig, at kigge ind i det helt almindelige, kedelige og jævne.

Den anden ting er, igen, at mærke klarhedens styrke.
Det er barske løjer. For denne gang er det en klarhed, der med en klingende skarphed tvinger sandheden og virkeligheden frem fra krogene.

Jeg må erkende at det er svært at gemme sig i lyset, og indse at klarheden også tvinger mig frem til at stå op for det, der er vigtigt i mit liv. Det kræver mod, men til gengæld er der udbetaling i både enkelthed og lethed.

Og jeg ved, at jeg er på rette vej. Jeg ved det, for jeg mærker en dyb glæde og frihed, der ikke er bundet op på noget bestemt. Jeg er bare tilfreds og det er godt nok.

Så når jeg sætter intentionen for 2015 står jeg parat til at vokse med opgaven. Parat til at tage livtag med klarheden og almindeligheden.

Jeg vil lade klarhedens lys skinne mildt og venligt i de mørke hjørner – og jeg vil fortsat hylde den middelmådige, den gennemsnitlige, den ligevægtige, den usynlige, den stille poesi der ikke er ekstravagant, avantgarde eller noget særligt.

Jeg har lyst til at råbe almindeligheder ud og højne dem til noget særligt for deres vidunderlige almindelighed.

Godt nytår!

Kærlig hilsen Christin

 

Få forspring på gode nyheder og ledige pladser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Nordic Dharma.

Tak for din tilmelding. Om ikke længe vil du modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding af nyhedsbrevet. Herefter vil du få dit første nyhedsbrev. Kærlig hilsen Christin Illeborg