20638869 illeborg@mac.com

Mindfulyoga & kunsten at overgive sig

 

Overgivesig

Min yoga handler om nærvær, enkelthed og åbenhed. At være åben over for og tillade sig selv at mærke, lytte og agere over for det der rent faktisk er og opstår af fornemmelser. Intet andet.

MindfulYoga foregår i et roligt flow. Stillingerne er enkle og der vil altid være meditation, åndedrætsøvelser og afspænding i enhver undervisning. Den guidning jeg tilbyder er en invitation til at undersøge for dig selv hvad der foregår i kroppen og i sindet i øjeblikket. Min funktion er at vække den enkelte til at stole på sin egen kropslige integritet og indre visdom. Yoga starter med at udvikle en opmærksom sensitivitet overfor den indre sanseoplevelse og modnes som en overgivelse til livet.

Lyt til en stille yogasekvens optaget fra en workshop om Loving – Kindness oktober 2017

 

Jeg er uddannet Dynamicyogalærer fra Godfrey Devereux. Han er fortsat min yogalærer og hans vejledning er en stor inspiration for mig, også i min terapeutiske praksis.

Det sker i dag:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

Tak for din tilmelding. Om ikke længe vil du modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding af nyhedsbrevet. Herefter vil du få dit første nyhedsbrev. Kærlig hilsen Christin Illeborg