20638869 illeborg@mac.com

Om at tage på Retreat

 

At tage på yoga og meditations retreat er en ganske særlig oplevelse. Der er et retræte, hvor du giver slip på hverdagen og fordyber dig en stund, søger klarhed og inspiration,- også til tiden derefter. Her lader du op og genskaber forbindelsen til dit indre liv. Det er en tid hvor de helende kræfter arbejder i krop og sjæl – og du vil komme forfrisket hjem.

Jeg tager selv på retreats et par gange om året. For mig giver det en stærk fornemmelse af forbundethed med mig selv. Det er en tid hvor jeg bliver lidt klogere på mig selv, hviler i mig selv, nyder ikke at skynde mig og læner mig ind i naturens enkle rytme. Det er noget der holder ved i lang tid derefter, som en ro og en dyb dyb tillid.

»Læs Hvad er et retreat

Her under er lidt inspiration og udtalelser fra tidligere deltagere. Næste retreat finder du her. Jeg vil gerne svare på dine spørgsmål. Skriv blot til mig: Mail til Christin

Filmen er lavet af Anne Trap Lind.

»Læs Bekendelser fra en retreatoholic

»Læs Hvordan vi udvider hjertets kapacitet


Læs hvad tidligere kursister har skrevet om et Yoga og Meditations Retreat: 

“Efter 8 vidunderlige dage i Rock Sea, kom jeg hjem afslappet, glad og beriget i legeme og sjæl. Omgivelserne var mageløse, Christin var en fantastisk underviser, og Christine en fantastisk ”assistent”. Hele holdet var et harmonisk team, og alle var med til at give mig en oplevelse for livet. Kærligst Claire Qvitzau”

“Kurset åbnede mange overraskende porte ind i mit sind. Jeg kunne stå op hver morgen kl 5. Jeg begyndte at glæde mig over vindharpens smukke, smukke klange. Jeg fandt en balance mellen at være social og være for mig selv. Anna”

“Enkelt, inspirerende, berigende. Ta’med! Jette”

“Et på alle måder overraskende og tankevækkende ophold, som jeg med glæde og varme vil tænke tilbage på i mange år fremover. Så vellykket var dette arrangement at man næsten kun kan blive skuffet fremover. Christins evne til at formidle stoffet er eksemplarisk og Christines evne til at organisere gruppen og demonstrere øvelser gør duoen harmonisk og effektiv”

“Teori og praksis gik op i en højere enhed!! Fantastisk tur og oplevelse. Tak Mette”

“Rock Sea går hurtigt i blodet med alt sin varme, venlighed og visdom. Daglig praksis under skøn vejledning, balance mellem socialitet og stilhed og eventyrlige oplevelser af koralfisk og ørken. Just di it! Anne Trap-Lind”

“Lykkelig ♥ Fredfyldt ♥ Lethed ♥ Venlighed ♥ Betina Toft”

“Christin praktisere dynamisk yoga og meditation på sin helt egen rolige og meget lærerige måde. Især hendes stemme og guiding i yoga og meditation gør oplevelsen helt unik. Meget stort udbytte. Keld B”

“Smukke solopgange – skønne timer på yogamåtten – lækker morgenmad samt super dejlige mennesker at dele det hele med. Tak til Christin og Christine for en uforglemmelig oplevelse”

En uforglemmelig oplevelse der har givet mig indsigt og inspiration til at fordybe mig mere og som i dén grad har hjulpet mig til at finde en indre ro og balance efterfølgende. Man kan opnå rigtig meget på 1 uge. Som kan bruges resten af ens liv. Husk det.

Jeg kan med stolthed og tilfredshed fortælle at jeg siden turen er stået tidligere op hver eneste hverdagsmorgen for at meditere OG lave yoga inden jeg tager på arbejde. Det er en ganske fantastisk måde at starte dagen på og jeg føler virkelig at jeg har fundet et sandt guldkorn her. Af hjertet tak! – Tina

En vidunderlig uge, hvor der kunne kobles helt af og krop og sind fik et boost i den rigtige retning –  Pia

Stilheden, som vi i særdeleshed oplevede i ørkenen, og enkelheden i livet i lejren gjorde et dybt indtryk på mig, og gav mig en ro som er i mig endnu, længe efter vi er kommet hjem. Jeg havde så mange gode redskaber og inspiration til egen praksis med mig hjem. – Christine

Denne kursusferie i Ras Shetan kan varmt anbefales. Stedet er fantastisk og Christin og Eva er meget kompetente undervisere, som supplerer hinanden godt. –  Jeg kan stadig høre havets brusen og ørkenens stilhed. – Suz

oplevelse og fantastiske undervisere. Rigtig god måde at komme i dybden med yoga og meditation. Havde en dejlig indre ro, da jeg kom hjem. – Cecilie

“Christin og Eva er utrolig dygtige undervisere og skønne mennesker. De delte gavmildt deres kæmpestore viden og erfaringer, og jeg havde så mange gode redskaber og inspiration til egen praksis med mig hjem”

“I udstråler begge virkelig stor autencitet som, sammen med jeres store viden om yoga og meditation, gjorde det let for mig at føle mig tryg. Og så er I bare kære mennesker – gennem jeres natur skabte I en varm og empatisk stemning”

“Fordi I er så dejligt hvilende I jer selv og “passer” så godt sammen på jeres naturlige måde, opnås en tryghed hos mig, der kun naturligt kommer når lærerne selv hviler i nuet og er tilstedeværende”

“Christin og Eva er meget kompetente undervisere, som supplerer hinanden godt, begge er meget profesionelle og gode til at skabe trygge rammer. De var meget velforberedte, og det er tillidsvækkende i sig selv – deres inspiration og lyst til at lære fra sig, var meget opmuntrende”

 

Det sker i dag:

Få forspring på gode nyheder og ledige pladser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Nordic Dharma.

Tak for din tilmelding. Om ikke længe vil du modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding af nyhedsbrevet. Herefter vil du få dit første nyhedsbrev. Kærlig hilsen Christin Illeborg