20638869 illeborg@mac.com

Mindfulness og angst

5UgersAngst

En mindfulness-baseret vej ud af angst

Praktisk håndtering af angst og stress

Kurset ikke aktivt pt. jeg henviser til vores 8-ugers mindfulnesskursus eller til individuel mindfulness terapi og træning

 

Dette 5 ugers kursus henvender sig særligt til personer der oplever angst i hverdagen. Du vil få metoder baseret på mindfulness til at håndtere og afhjælpe stress og angst.

FORMÅL
Formålet med kurset er at give den enkelte mulighed for at komme i kontakt med kroppen og generobre et mere venskabeligt, forstående og trygt forhold til den. Du vil få metoder til at håndtere et åndedræt, et hjerte, et tankemylder der løber løbsk, og få en fornemmelse af at kunne møde disse udfordringer med langt større tillid og ro.

INDHOLD
Kurset er et praktisk kursus der indeholder både undervisning i og træning med mindfulness, meditation, vejrtræknings øvelser, yoga og afspænding.

HVEM
Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage, men du skal være indstillet på at sætte ca 30 min af dagligt til din egen træning med meditation og yogaøvelser, mens du går på kurset. Og du skal være indstillet på at være i en gruppe med max. 6 ligesindede deltagere.

Det er også et kursus der henvender sig til helt unge mennesker.

TILMELDING
For at deltage skal du skrive til Christin Illeborg på illeborg@mac.com med et par ord om din situation og hvorfor du ønsker at deltage. Du vil herefter få tilsendt en faktura på det fulde beløb. Tilmeldingen er bindende ved betaling og kan som som udgangspunkt ikke tilbagebetales.

UNDERVISER
Christin er en erfaren mindfulness- og yogalærer. Hun er uddannet Mindfulnesslærer MBCT fra Oxford University, og studeret sekulær buddhisme CPP ved Bodhi College (UK), som er et europæisk uddannelsescenter for meditativ læring. Hun er uddannet yogalærer af Godfrey Devereaux og har siden 2007 undervist mange kurser og retreats i ind og udland. Christin er er terapeut og supervisor og har sin terapeutiske praksis på Vesterbro i København. Læs mere om Christin

Det sker i dag:

Få forspring på gode nyheder og ledige pladser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Nordic Dharma.

Tak for din tilmelding. Om ikke længe vil du modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding af nyhedsbrevet. Herefter vil du få dit første nyhedsbrev. Kærlig hilsen Christin Illeborg