20638869 illeborg@mac.com

Begivenhedsdetaljer


Hjertet i vores meditationspraksis – er evnen til at undersøge vores indre oplevelser.

Denne workshop handler om hvordan vi styrker evnen til at udforske, undersøge og spørge ind i vores indre landskab – i vores meditationer.

Det er vores måde at relatere til vores indre liv, vores attitude overfor det vi mærker – som befrier og åbner vores hjerter. Vi vil på workshoppen undersøge de holdningerne der understøtter vores medfødte åbne og kærlige opmærksomhed.

Selv at kunne have en indre undersøgende dialog, gør det muligt at kunne trække visdom ud af vores meditationspraksis og lade livet blive vores evige lærermester. Det er et modigt stykke arbejde at samle en nysgerrig og fordomsfri opmærksomhed på vores umiddelbare indre oplevelse.

Kerne spørgsmålet er: Hvad er det der foregår? Og, hvordan kan jeg være med det, så jeg bevæger mig mod større frihed – og mindre lidelse.

Kurset er for alle der: – har deltaget på et 8 ugers mindfulnesskursus mbsr/mbct, eller – har haft en daglig stabil praksis med mindfulness meditation eller samatha ( koncentration) praksis i mindst 3 måneder. Du skal være vant til at sidde i meditation af 30-45 minutters varighed og have erfaring med at meditere med opmærksomhed på åndedrættet.

Tilmelding illeborg@ mac.com
Pris kr. 500,-

Program

Introduktion
– Pause –
Meditation samatha
Inquiry / udforskning
– Pause –
Meditation insight
Open Inquiry
Afslutning

“Oprigtig udforskning lander ikke på et rigtigt svar. Det åbner for et mysterium, der er beregnet til at blive levet.”

» LÆS: The healing power of inquiry «
http://christinilleborg.dk/the-healing-power-of-inquiry/

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.

I det første brev har jeg samlet lidt godt til dig

 

Tak for din tilmelding. Du vil snart modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.