20638869 illeborg@mac.com

Begivenhedsdetaljer

  • Date:

 

”Love yourself and watch — today, tomorrow, always.” – Gautama Buddha, The Dhammapada

Velkommen til Opening to Life retreat 2-4 nov

 

Kom med til et retreat midt i byens summen. Et by-retreat kan virkelig lære os noget om at praktiserenærvær, glæde og ro midt i det hele, midt i alle livets udfordringer. Et by-retreat lærer os at gå ind og ud af stilheden, at skifte mellem at være aktiv og at være modtagelig, at være orienteret indad men også udad i gruppen – uden at miste kontakten til os selv. Vi lærer at være nærværende med lethed og glæde, midt i et dejligt fællesskab hvor der er plads til alle.

Retreatet guides af Dharma- og Yogalærer Helen Stephenson og er velegnet for alle!

 

“As we smile into the body it becomes our friend. The body is the gateway to the mystery of life, and in it we can experience the silence that is in us and around us. Tensions in the body are physical manifestations of mind and thought patterns. Awareness of Mind Patterns Will Bring Freedom and Joy.”
– Helen Stephanson

Kurset vil hver dag indeholde undervisning, yoga og guidet siddende, liggende og gående meditation. Der vil være længere perioder med stilhed, tid til egen refleksion og proces, samt dialog 2/2 og i hele gruppen. Alt bliver nænsomt guidet af Helen, således at du trygt kan læne dig ind i programmet. Helen taler et letforståeligt engelsk, og der vil hver dag være tid til spørgsmål og svar.

Pris kr. 2.100, – 
Betales ved tilmelding.
Det er vigtigt for både Helen og jeg at være inkluderende og velkomme alle. Vi inviterer dig til at kontakte os, hvis du vil fortælle os mere om, hvordan vi kan byde dig velkommen. Der vil være mulighed for en reduceret pris ved henvendelse.

Tidsplan for hver dag: Kl. 9.30-13 (Frokost 13-14) 14-16.30. Søndag slutter kl 14

Sted: Yoga i Valby. Valbylanggade 23. 2500 Valby. Yogastudiet udlåner med glæde både yogaunderlag, tæpper, puder og stole. Men du er velkommen til at medbringe dit eget. Du kan spise din medbragte frokost i yogastudiet eller besøge en af de mange cafeer i området.

Spørgsmål: Bare skriv eller ring til Christin Illeborg

TILMELDING

Om Helen Stephenson: Se Helens hjemmeside

Kurset er skabt i glædelig samarbejde mellem Helen og Christin fra Mindfulness Terapi & Yoga.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.

I det første brev har jeg samlet lidt godt til dig

 

Tak for din tilmelding. Du vil snart modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.