20638869 illeborg@mac.com

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 08 oktober 2017


Søndags MindfulYoga & Meditation. Tema Loving-kindness

Kom med til 3 timer med mindfulness, yoga, meditation, afspænding og stilhed.
Workshoppen er åben for alle. Både dig der har kendskab til mindfulness og for dig der gerne vil, og som gerne vil nyde godt af den effekt denne form for yoga og meditation giver os. Det kræver ingen kendskab til mindfulness, meditation eller yoga for at være med denne søndag.

Workshoppen er for alle der vil sænke sit stress niveau og komme lidt tættere på sig selv. Vi arbejder omkring Loving-Kindness, både med yoga og meditation. Her er ro, stilhed og nærvær.

Loving kindness som et refugie og indsigt.

Der er to tidspunkter hvor det er særlig godt at praktisere loving-kindness (metta). Det er når vores hjerte-sind er viklet ind i svære tilstande og når vores hjerte-sind er roligt og frit.
 
Når vores hjerte-sind er viklet ind og fyldt med smerte, stress, kritik og bekymring, kan vi skifte spor til denne meget kærlige og befriende praksis. Bare lade den regne ned over os, og skubbe de svære tanker ud med venskabelige tanker der glæder hjertet.
Når vores hjerte-sind er roligt og frit, er der en enestående mulighed for at søge indsigt gennem denne praksis. Vi har overskud til at lytte til det svar der kommer som respons fra vores dybe hjerte-sind.

Workshoppen indeholder oplæg, meditation, yoga, te, stilhed og tid til spørgsmål. Jeg vil dele lidt fra den buddhistisk psykologi og der vil være masser af tid og ro til praksis.

Praktisk

Dato Søndag d. 8/10 kl 10-13
Pris inc. download af dagens yoga og meditation kr. 400,- (Køber du flere workshops samtidig koster nr. to kr. 300,- og nr. tre 200,-
Tilmelding hos Christin på mail eller SMS 20638869
Sted Yoga I Valby, Valbylanggade 23, 2500 Valby
Her er meditationspuder, yogamåtter og tæpper til låns.
Der serveres te og kiks i pausen

Generelt om søndagsworkshop

I alle disse 3 times workshops om søndagen arbejder vi med mindfulness gennem meditation og blid yoga – med fokus på RO. Du vil lære hvordan du konkret kan opdyrke og forædle din indre RO, så det giver næring til at sunde tilstande kan få fodfæste og brede sig. Mindfulness af kroppen er en sund måde, hvor du helt konkret flytter ind i kroppen og finder et enkelt nærvær. Denne helende samlende og beroligende body-mind praksis, er samtidig grobund for at venlighed, medfølelse, glæde og ligevægt kan spirer frem i vores liv.
Hver workshop har et tema, der bliver annonceret op til.

Jeg underviser altid Mindfulness gennem kroppen. Det er en praksis der fører os frem til et enkelt nærvær. Et nærvær der er åbent, opmærksomt og kærligt. Denne helende, samlende og beroligende træning kan læres og udføres af alle. Det er en praksis der både kan bruges mod stress, men også for større indsigt og for at sunde tilstande og uudforsket potentiale kan træde frem i dit liv.

Om Christin Illeborg

Christin er en erfaren mindfulness- og yogalærer. Hun er uddannet Mindfulnesslærer MBCT fra Oxford University, og studeret sekulær buddhisme CPP ved Bodhi College (UK), som er et europæisk uddannelsescenter for meditativ læring. Hun er uddannet yogalærer af Godfrey Devereaux og har siden 2007 undervist mange kurser og retreats i ind og udland. Christin er er terapeut og supervisor og har sin terapeutiske praksis på Vesterbro i København. Læs mere på hendes hjemmeside.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.

I det første brev har jeg samlet lidt godt til dig

 

Tak for din tilmelding. Du vil snart modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.