20638869 illeborg@mac.com

Dana er generøsitet

 

2017-01-14 11.49.06Du kan give dana (donation) som en del af din praksis.

Dana er en praksis, som mindsker selvoptagethed og som inkluderer andres trivsel i vores handlinger. Det er vigtigt at vi alle har mulighed for at meditere sammen med andre, uanset vores situation. Traditionen for at give dana er derfor også en anerkendelse af vores forbundenhed og afhængighed af hinanden.

I danatræning øver vi os i ikke at holde os selv og vores liv tilbage, men i stedet at give noget af os. Dana handler ikke kun om penge. Vi kan give vores tid, vores lytten, vi kan dele vores erfaringer og indsigter til opmuntring for hinanden.

Donerer du penge, er der ingen rigtig sum at give. Beløbet afhænger af din mulighed, evne og vilje til at give. Vi kan opdyrke gavmildhed og at give med glæde, uanset beløb.

Der sker et særligt skift i os, når vi donerer frem for blot at købe en adgangsbillet.

 

Du kan give dana via MobilPay: 20638869

Du kan give dana ved at dele din erfaringer med andre. Du kan dele på vores facebookside, dele fra den, give et klik eller en anbefaling og være med til at række længere ud, så flere får glæde af det.

Mange tak!

 

 

Det sker i dag:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

Tak for din tilmelding. Om ikke længe vil du modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding af nyhedsbrevet. Herefter vil du få dit første nyhedsbrev. Kærlig hilsen Christin Illeborg