20638869 illeborg@mac.com

Jeg har haft en række mentorsamtaler med en ung kvinde. En ung kvinde der er ved at modne og finde sin vej.

Hun kom til mig med ønsket om at integrere sin følsomme side, der har fået for lidt fylde og som hun var nysgerrig på. Vi har talt meget om at turde være sig selv, om hvad følelser er og at turde mærke og holde sine følelser, om at være hjemme i sig sig selv og at holde af sig selv. Vi har talt om at følge sit hjerte uden at overskride sine grænser.

Alt dette er noget vi kan få indsigt i og opøve gennem meditation. Nu er vi begyndt at arbejde med meditation i vores samtaler. Vi taler om hvad hun oplever under meditationerne i sindet og kroppen og hvilke evner hun bruger. Vi bygger bro mellem meditationerne og situationer i hverdagen, hvor hun begynder at forstå hvordan hun kan bruge sin meditationstræning helt konkret, når der er noget der er svært. Hun er ret sej.

Her kan du lytte til den sidste meditation jeg indtalte til hende.
“Holde af som du er.” 10 min. Find et stille sted og sæt dig på en stol.

Klik på billedet og del gerne med alle de unge kvinder du kender.

Nordic Dharma guidet meditation holde af som du er

God fornøjelse!

Hvis du nyder YouTubekanalen hos Nordic Dharma, kan du overveje at støtte mit arbejde ved at abonnere på kanalen (det er gratis)

Hver måned bruger jeg mange timer og enorme ressourcer på at kunne dele Dharmaen, så alle kan være med. Hver lille smule støtte hjælper enormt. Hvis du allerede abonnerer: Af hjertet TAK!

Læs om Christins arbejde på www.Nordic-Dharma.dk

 

 

Få forspring på gode nyheder og ledige pladser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Nordic Dharma.

Tak for din tilmelding. Om ikke længe vil du modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding af nyhedsbrevet. Herefter vil du få dit første nyhedsbrev. Kærlig hilsen Christin Illeborg