Jeg har efter længere tids refleksioner og overvejelser valgt at ændre navnet på min praksis fra Mindfulness Terapi og Yoga til Nordic Dharma. 
Og det er der flere gode grunde til.

Dharma’en
Navnet Nordic Dharma rummer mere fyldestgørende, hvad jeg baserer min egen praksis på, men også hvad der allerede udgør fundamentet for både min undervisning og mentoring.
Dharma’en er Buddhas lære. Det er undervisning i hvordan sindet, hjertet og kroppen fungerer i samspil med verden omkring os og hvordan vi med den indsigt kan finde os tilrette i vores verden på en kærlig, glædesfyldt og balanceret måde.

Mindfulness er en del af Dharma’en. Det er en helt grundlæggende evne og en nødvendig frontløber for alt forandring, men Dharma’en har meget mere at byde på. Dharma’en beskæftiger sig udover mindfulness med emner som etik, kommunikation, levevis, mentale tilstande, koncentration… emner der allerede indgår i mine masterclass’er og mentor forløb.

Nordic
Mindfulness og meditation bliver ofte associeret med den østlige psykologi og med elementer fra Østens natur og kultur. Men Buddhas lære er for alle.
Min intention med det nye navn Nordic Dharma er bl.a. at placere Dharma’en i Norden med vores nordiske islæt; vores sindelag, traditioner, myter, kultur, natur med voresskiftende årstider, det varierende landskab, skovene, søerne og det særlige nordiske lys. Min hensigt er at bibringe Dharma’en en større autencitet ved at forbinde den til vore egne rødder. Her hvor vi bor.

Dharma-teacher
Jeg har gennem de sidste to år intensivt studeret Dharmaen på Bodhi College i England og er efterfølgende blevet udvalgt sammen med to andre meditationslærere i Norden til at fortsætte min træning som Dharma Teacher.

 

Få forspring på gode nyheder og ledige pladser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Nordic Dharma.

Tak for din tilmelding. Om ikke længe vil du modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding af nyhedsbrevet. Herefter vil du få dit første nyhedsbrev. Kærlig hilsen Christin Illeborg